ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - Παρέλαση " VIDEO "


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ : http://www.stalanews.gr





Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας συμμετείχε στις Εκδηλώσεις του Εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 2018.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ κατέθεσε στεφάνι ως όριζε το πρόγραμμα προς το ύστατο χρέος απόδοσης της ελάχιστης τιμής και ευγνωμοσύνης στους Αγωνιστές του ΄Εθνους που σήμερα εμείς απολαμβάνουμε την Ελευθερία. 

Σήμερα μετά τα Επίκαιρα  Εθνικά γεγονότα  και προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα μας θα έπρεπε όλος κόσμος  να ήταν στις παρελάσεις. 

Θα πρέπει δημόσια να δώσουμε συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κα. ΖΑΚΥΝΘΗΝΟΥ Ιωάννα για την Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας καθότι  τα λεγόμενά της και ο τρόπος που τον παρουσίασε έκανε τον περισσότερο κόσμο να την παρακολουθήσει με αποτέλεσμα οι κριτικές του κόσμου  να ήταν οι καλύτερες.  

" Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α "   !!!

Μαθητική και Στρατιωτική παρέλαση στο ΝΑΥΠΛΙΟ  από 


την Επαγγελματική Σελίδα : http://www.stalanews.gr

StaLa News

Στο Ναύπλιο εορτάστηκε η 25η Μαρτίου με δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια , οι επίσημοι κατευθύνθηκαν για την κατάθεση στεφάνων.















Μετά το πέρας της κατάθεσης, ακολούθησε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.








Από πλευράς κυβέρνησης το παρόν έδωσε ο Υφυπουργός Οικονομίας και ανάπτυξης Αστέριος Πιτσιόρλας. 












Παρακολούθησαν την παρέλαση και χειροκρότησαν τους μαθητές και τους στρατιώτες, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος κ.α.







ΥΦ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ από το ΝΑΥΠΛΙΟ: Τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 2018 θα κλείσουμε την φάση των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Υφυπουργός Οικονομίας Αναστάσιος Πιτσιόρλας βρέθηκε στο Ναύπλιο για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου και βέβαια δεν θα μπορούσε να μη κάνει αναφορά στη σημερινή κατάσταση της οικονομίας αλλά και το τι έρχεται από τον Αύγουστο του 2018.



όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, κλείνει η φάση των μνημονίων και των προγραμμάτων και μπαίνουμε σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Δείτε το βίντεο με την δήλωση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης



Παρακάτω η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο από την επαγγελματική σελίδα : " ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ " 





ΠΗΓΗ  : 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  Î‘ργολικές Ειδήσεις1:43:00 μ.μ. | 


Στρατιωτική και μαθητική παρελαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο (βίντεο)





Στρατιωτική και μαθητική παρελαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο (βίντεο)


 Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου 1821 στο Ναύπλιο τελέσθηκε Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου ιερουργούντος του Ιεροκύρηκα της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυστοστόμου Παπουλέση .


Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου και ακολούθησε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών,των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού και της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.


Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αστέριος Πιτσιόρλας, ενώ και φέτος δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες και τα πανό με συνθήματα.  


Παρευρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, οι βουλευτές Αργολίδος ,Ι.Γκιόλας, Ι.Ανδριανός και Ιωάννης Μανιάτης , κα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου