ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Κόβει ένα λεμόνι στα 4 και το βάζει κάτω από το κρεβάτι της – Ο λόγος; Μοναδικός!

Τα λεμόνια εκτός του ότι είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά, έχουν και άλλα οφέλη που θα σας εκπλήξουν.
Το άρωμά τους και η μυρωδιά τους λατρεύεται από πάρα πολλούς και μας θυμίζει συνήθως κάτι φρέσκο και καθαρό. Αυτό γιατί τα λεμόνια είναι φυσικά αντισηπτικά και αρκετές φορές χρησιμοποιούνται και σε άλλες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας από την κατάθλιψη και το άγχος.

Γι’ αυτό, το άρωμα του λεμονιού στο σπίτι σας θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το άγχος και την κατάθληψη, κάνοντάς σας να νιώθετε πιο θετικά. Όλοι σχεδόν αγαπούν το άρωμα τους και γι’ αυτό πολλά εστιατόρια το χρησιμοποιούν ώστε οι πελάτες τουε να χαλαρώνουν πιο εύκολα.
Σύμφωνα με ειδικούς, τα λεμόνια μπορούν να καθαρίσουν το δέρμα και χρησιμοποιούνται σε πολλές δερματικές παθήσεις. Από μαύρα στίγματα, ουλές μέχρι και την ακμή, χρησιμοποιούνται λεμόνια. Μπορείτε να κόψετε ένα λεμόνι στη μέση και να το τρίψετε στους αγκώνες σας, τα γόνατα και σε τυχόν κάλους άμα έχετε.
Το δέρμα σε αυτές τις περιοχές θα μαλακώσει και θα γίνει πιο απαλό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ίδιο κόλπο για να ασπρίσετε τα νύχια σας, να ανακουφίσετε τα πρησμένα πόδια και για να φρεσκάρετε την αναπνοή σας.
Τα λεμόνια είναι τόσο «μαγικά» που μπορούν εύκολα να βοηθήσουν σε αρκετές ασθένειες, όπως τα αρθριτικά, η δυσπεψία και οι ρευματισμοί. Μπορείτε να καταναλώνετε καθημερινά μία σπιτική λεμονάδα και να απαλλαγείτε από τις τοξίνες και τις πέτρες στα νεφρά.
Επιπλέον, τα λεμόνια μπορούν να βοηθήσουν σε πιο σοβαρές ασθένειες όπως η χολέρα και η ελονοσία, επειδή μπορούν να καθαρίσουν φυσικά το αίμα.

Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, βιταμίνη A, βιταμίνη E, σε χαλκό, χρώμιο και ποτάσσιο, σίδηρο και μαγνήσιο, έχουν αντιοξειδωτικές επιδράσεις στον οργανισμό και μειώνουν τα σημάδια γήρανσης. Μπορούν να καταστρέψουν τα χημικά πολύ γρήγορα, γι’ αυτό χρησιμοποιείστε τα ώστε να καθαρίσουν τον αέρα του σπιτιού σας, σκοτώνοντας τα βακτηρίδια. Κόψτε μερικές φέτες και αφήστε τις σε ένα μπολ στο υπνοδωμάτιό σας για όλη τη νύχτα.
Αυτό το καταπληκτικό φρούτο βοηθάει τους πνεύμονες να λειτουργούν καλύτερα και ανακουφίζει την αναπνοή. Εάν πάσχετε από άσθμα, κρυώματα και αλλεργίες, φροντίστε να εισπνέετε τη μυρωδιά του λεμονιού, ανά πάσα στιγμή.
Αν το κάνετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, το επόμενο πρωί ο λαιμός σας θα έχει καθαρίσει και θα αναπνέετε καλύτερα.
Τα λεμόνια είναι ως επί το πλείστον μέρος της καθημερινής μας διατροφής, αλλά να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτά που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, πιο υγιή και πιο φωτεινή.

ΠΗΓΗ : "  https://www.pentapostagma.gr   " 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου