ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΑΓΩΓΕΣ Ενημέρωση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στα μέλη του.



Επειδή από αρκετό καιρό πριν είχαν γραφτεί πολλά για τα περιβόητα καθυστερούμενα τώρα ο καθένας μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

΄Οταν οι Σύνδεσμοι καλούν τα μέλη τους σε τακτά χρονικά διαστήματα για : 

Συμμετοχή σε διαμαρτυρίες και από ένα Νομό συγκεντρώνονται ελάχιστοι τώρα τι έχουν τα πουν; 

Όταν με μεγάλη προσπάθεια στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη συγκεντρώνονται το πολύ 5.000 άτομα ;  Εάν όμως γινόταν μία συγκέντρωση τόσων ατόμων με όσους κάνουν μία απλή αίτηση που δεν έχει αντίκρισμα  θα ήταν το ίδιο ; παίρνοντας παράδειγμα από την συγκέντρωση περίπου των 250 αιτήσεων που συγκέντρωσε ο Σύνδεσμος μας . 

Κάνοντας μία αίτηση νομίζουν οι περισσότεροι ότι αμέσως θα μας πληρώσουν.

΄Οταν στην συνέχεια γίνεται η ενημέρωση ότι πρέπει να προβούν σε ΑΓΩΓΕΣ τότε ο αριθμός επιθυμούντων μειώνεται κατά πολύ.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του ότι μέχρι 15-1-2019 θα πρέπει να προβούν σε Αίτηση Διακοπής Παραγραφής                  ( Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ) όσοι είχαν κάνει την Αρχική Αίτηση. 

΄Οσοι δεν είχαν προβεί σε Αρχική Αίτηση εφ΄ όσον επιθυμούν μπορούν να προβούν σε ΑΓΩΓΗ.

Στο Γραφείο του Συνδέσμου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10.00 - 12.00 να προσέλθουν προκειμένου ενημερωθούν για τις Αιτήσεις και  τις Αγωγές.

Μετά από τις  ανωτέρω  ενέργειες  θα προβούμε στη συνέχεια εντός  6 μήνου για τους συναδέλφους που ήδη έκαναν αίτηση όχλησης για τα ΔΩΡΑ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΔΕΙΑΣ σε άλλη ΑΓΩΓΗ.

Ο Σύνδεσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις και με τις υποδείξεις του Νομικού Συμβούλου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ( Π.Ο.Α.Σ.Α.) κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα Απόστρατου Αξιωματικού προβαίνει στις ανάλογες κινήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου