ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ενημέρωση περί " ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ " των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας εκ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α. Νομού Αργολίδας




Συνάδελφοι πραγματοποιήθηκε σήμερα 28-12-2018 η Παράσταση αντιπροσωπείας της ΠΟΑΣΑ, μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος κ. ΧΡΑΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο Αντιπρόεδρος κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος καθώς και ο Πρόεδρος των Αποστράτων Πυροσβεστών Αχαίας, κ ΛΥΡΑΣ Νικόλαος. 

    
Την Παρασκευή 21-12-2018 όπου οι συνάδελφοι είχαν ενημερωθεί για τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ πήγαν στα γραφεία του ΕΦΚΑ και έγιναν πάρα  πολλές ενοχλήσεις από  εκατοντάδες συναδέλφους.

Εκεί είχε παραμείνει μέχρι αργά  το απόγευμα ο Δ/ντής κ. ΓΑΩΡΓΑΚΑΚΟΣ ο οποίος γνώριζε για τις αποδοχές των Αποστράτων, έφυγε από το γραφείο του ώρα 19.00 για την οικία του όπου έφυγε από την ζωή από Ανακοπή.
   
Στην συνάντηση της αντιπροσωπείας  με την Δ/τρια  ενημερώθηκαν, ότι δυστυχώς αυτοί που δεν πήραν τίποτα, το σύστημα τους πέταξε έξω και για αυτούς θα υπάρξει κατάθεση χρημάτων μέχρι τις 23 Ιανουαρίου.
  
Για τους υπόλοιπους υπάρχει σκέψη από τον ΕΦΚΑ να υπάρξει ατομική αίτηση μετά τις 25 Ιανουαρίου.  Μετά την αντίδραση της αντιπροσωπείας διότι οι Απόστρατοι είμαστε πολλές χιλιάδες και θα είναι αδύνατον να ελεγχθούν όλες αυτές σε σύντομο χρονικό διάστημα, προτείναμε να υπάρξει μια αίτηση [ που θα γίνεται ηλεκτρονικά].

Συμφωνήθηκε νέο ραντεβού για τις 3 Ιανουαρίου με την Διευθύντρια, στην οποία θα καταθέσουμε μια αίτηση που είναι ήδη  τροποποιημένη  από τον Γ. Γραμματέα και τον Νομικό  Σύμβουλο της Ομοσπονδίας.   Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι θα καταλάβουν ότι μόνο έτσι μπορεί να λυθεί αυτό το τραγικό λάθος.
         
              Καλή Χρονιά να έχουμε και  στις 3.1.2019, ευελπιστούμε να είναι ευχάριστα τα νέα όπου και θα σας ενημερώσουμε.   
      

Εκ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας προτείνουμε στην Π.Ο.Α.Σ.Α. μέσω του Αντιπροέδρου κ. ΒΟΡΓΙΑ Κων/νου  όπως πραγματοποιηθεί ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ της ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ των ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ποσών με ατομική αίτηση από όσους πήραν λιγότερο από αυτά που δικαιούνται.-   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου