ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

ΕΑΑΣ-ΠΟΑΣΑ–Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στο Συλλαλητήριο για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 20-1-2019. " VIDEO "



Η ΄Ενωση Αποστράτων Αξ/κών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.) συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου 2019.

Από τον Νομό Αργολίδας η Ε.Α.Α.Σ/Τοπικό Παράρτημα μαζί με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  συμμετείχαν στο αναφερόμενο συλλαλητήριο. 

Από το Τοπικό Παράρτημα ο Πρόεδρος κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Κων/νος και από τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.





Στην αποστολή συμμετείχαν ένας μεγάλος αριθμός από τους Αποστράτους του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας μετά των συζύγων των.

Η συμμετοχή σε αυτό το συλλαλητήριο από εκτιμήσεις συναδέλφων που είχαν συμμετάσχει και στο προηγούμενο συλλαλητήριο όπως μας είπαν  το σημερινό είναι σε κόσμο  πάρα πολύ περισσότεροι.



Στις φωτογραφίες -   video  θα διαπιστώσετε από την πυκνότητα του κόσμου στα διάφορα σημεία.  


Θλιβερό είναι ότι κάποιοι δημιούργησαν επεισόδια με αποτέλεσμα να ρίξουν οι Αστυνομικές Δυνάμεις μεγάλη ποσότητα Χημικών και ως εκ τούτου να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα υγείας σε όλους μας που φτάνοντας ακόμη στις οικίες μας στο ΄Αργος και στο Ναύπλιο να μην έχουμε συνέλθει.


Στο συλλαλητήριο αυτό είχε συμμετοχή από όλες τις ηλικίες και ήταν οικογενειάρχες άνθρωποι, κάποιοι να ήταν για πρώτη φορά και πρώτη φορά να προβληματιστούν από  την μεγάλη χρήση των Χημικών.   


Στο συλλαλητήριο αυτό που η διαμαρτυρία ήταν για ένα σοβαρό Εθνικό θέμα δεν υπήρχε λόγος να υπάρχουν κουκουλοφόροι.

Οι κρίσεις και τα συμπεράσματα δικά σας.




Η εξέδρα των ομιλητών ήταν στην Πλατεία Συντάγματος έναντι του Υπουργείου Οικονομικών, φωτογραφίες  -  video έμπροσθεν Βουλή και αρχή Λ. Συγγρού  όπου ο κόσμος έφτανε πολύ χαμηλά. 





Με χημικά 






Ο Δήμαρχος ΄Αργους – Μυκηνών κ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ Δημήτριος βροντοφώναξε στο συλλαλητήριο και έδωσε τον δικό του παλμό στον κόσμο. “  VIDEO “.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου