ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Ενημέρωση για τα Αναδρομικών των Αποστράτων εκ του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α για τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας.


Σήμερα (2.1.2019) ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. Χριστακόπουλος Ευάγγελος, ο Αντ/δρος Βοργιάς Κων/νος και το μέλος του ΔΣ κ Νομικός Σύμβουλος Καλογιαννάκης Νικήτας, επισκέφθηκαν τον ΕΦΚΑ/Γ.Λ.Κ και συγκεκριμένα τη Δ/ντρια Στρατιωτικών Συντάξεων, στην οποία έθεσαν τα κάτωθι ζητήματα.


1) Πληθώρα Απόστρατων δεν έλαβαν Αναδρομικά.

2)Μεγάλος αριθμός αποστράτων παρουσίασε σημαντική απόκλιση μεταξύ δικαιούμενων και ληφθέντων αναδρομικών.

3) Τέθηκε το ζήτημα λήψης μόνο 47 μηνών αναδρομικών αντί των δικαιούμενων 77 μηνών. Για τα ανωτέρω ζητήματα, η Δ/ντρια μας δήλωσε: 1) Όσοι δεν έλαβαν καθόλου αναδρομικά    ( 5.500 έως 6.000), ο υπολογισμός τους θα γίνει έως τον μήνα Μάρτιο 2019.

 2) Όσοι έλαβαν μειωμένα ποσά , θα γίνει επανέλεγχος εντός 2 μηνου και ο οποίος θα επεκταθεί σ όλους τους Αποστράτους.

Η Ομοσπονδία μας κατέθεσε σχέδιο Αίτησης - Δήλωσης για διόρθωση των Αναδρομικών και πρότεινε την ηλεκτρονική ανάρτηση της, ώστε κάθε δικαιούχος να μπορεί ατομικά να την συμπληρώσει. 

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Υπουργείο Εργασίας κ Κοιν. Ασφαλίσεων, και εν απουσία του κ Υπουργού, έθεσαν στην Δ/ντρια του, τα κάτωθι.


Το πρόβλημα των ληφθέντων Αναδρομικών, στο οποίο η κ Δ/ντρια μας δήλωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο οι όποιες στρεβλώσεις και λάθη θα διορθωθούν.

 Επίσης της έθεσε το θέμα της Οικονομικής Ενίσχυσης της Ομοσπονδίας ( το 0,20 € ) και μας δήλωσε ότι εντός 2 μηνου θα επιλυθεί. 

Συνάδελφοι Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Π Ο Α Σ Α τις μέρες αυτές, μέρες ξεκούρασης και αναψυχής, Επαγρυπνά και Αγωνίζεται για την υλοποίηση των διεκδικήσεων των Απόστρατων.

 Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη σ όλους. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

της Π.Ο.Α.Σ.Α.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας παρακολουθεί τις εξελίξεις και ενημερώνει.

Ευχαριστεί δε τα  μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α.  για το ενδιαφέρον του και την άμεση κινητοποίηση ώστε σήμερα να έχουμε αυτή την ενημέρωση.  

4 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Που μπορώ να βρω την ηλεκτρονική αίτηση-δήλωση για να την συμπληρώσω και να την στειλω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περιμένουμε οδηγίες εκ της Π.Ο.Α.Σ.Α.
   Θα ενημερωθούν οι Σύνδεσμοι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.-

   Διαγραφή
  2. Σας ευχαριστω πολυ Κε Μιχαήλ Μαντά Καλη χρονια με Υγεια

   Διαγραφή