ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Μνημόσυνο και κατάθεση στεφάνων για τους Αστυνομικούς που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος


Τα Mέλη του Δ.Σ. Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Πρόεδρος, κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γενικός Γραμ. και ο κ.  ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος Αντιπρόεδρος  στο Μνημόσυνο και  κατάθεση στεφάνων σε μνημείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας που έγινε για τους συναδέλφους που έπεσαν  εν ώρα του καθήκοντος.  


Ο Νομός Αργολίδας θρηνεί συναδέλφους. 






Φωτογραφίες και κείμενο από http://www.stalanews.gr

ΝΑΥΠΛΙΟ: Μνημόσυνο για τους πεσόντες αστυνομικούς και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο αυτών στην Αστυνομική Δ/νση Αργολίδας (ΒΙΝΤΕΟ)



Μνημόσυνο στο Ναύπλιο για τους πεσόντες Αστυνομικούς στο βωμό του καθήκοντος .







Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών.





Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Μαρτίου μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.











Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων κατά την εκτέλεση καθήκοντος Αστυνομικών που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας και παρατέθηκε δεξίωση.









Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας προσκάλεσε όλους τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους, πολίτες συγγενείς, φίλους καθώς και εκπροσώπους αρχών και φορέων του τόπου μας να παρευρεθούν τόσο στο μνημόσυνο όσο και στη τελετή μνήμης προκειμένου να τιμηθούν οι Αστυνομικοί που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.





Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάνης Γκιόλας,ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ.Οικονόμου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών Γ. Σαρρής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας Σπύρος Κατσίρης, αξιωματικοί και απλοί αστυνομικοί της Αργολίδας και συγγενείς θυμάτων.




1 σχόλιο: