ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας 1η ΗΜΕΡΑ-VIDEO." Ονειρεμένου Ταξιδιού στη ΡΩΣΙΑ " ( Μόσχα )

Μ Ο Σ Χ Α

Ξημερώματα 30/6/2019 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ οι συμμετέχοντες στο ταξίδι αυτό ξεκίνησαν για με το Λεωφορείο από το Ναύπλιο όπου έφθασαν στο Αεροδρόμιο όπου εκεί τους περίμεναν ο Αρχηγός της Εκδρομής κ. ΔΗΜΗΤΡΗ και οι υπόλοιποι φίλοι συνταξιδιώτες. 
΄Ολοι ευδιάθετοι και χαρούμενοι και με τα ανάλογα συναισθήματα καθότι αρκετοί είναι αυτοί που συναντώνται στο Ετήσιο Ταξίδι του Συνδέσμου ώστε να περάσουν κάποιες μέρες πάλι μαζί. 

Ο Αρχηγός ήταν πάντα μαζί ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο μας προκειμένου  βοηθήσει στις μετακινήσεις με το μετρό αλλά και σε ότι άλλο χρειαστεί οποιοδήποτε άτομο του ταξιδιού.  


Είσοδος στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας 

Το Μετρό είναι βάθος 100 μέτρα.

Η στάση που δείχνει είναι αυτή που θα κατεβαίνουνε ώστε να γνωρίζουμε να κινηθούμε και μόνοι μας.  Μέσα στο Μετρό 


Φωτογραφίες  και video    από την Κόκκινη Πλατεία 

Θέατρο Μπολσόι


Πληροφορίες από ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ 

Το θέατρο Μπολσόι είναι ένα ιστορικό θέατρο της Μόσχας αφιερωμένο στην όπερα και το μπαλέτο. Το θέατρο ιδρύθηκε το 1776 αλλά το τωρινό νεοκλασικό κτίριο είναι του 19ου αιώνα. Θεωρείται σύμβολο της Ρωσίας, χάρη στη συνεισφορά του στις παραστατικές τέχνες. Ο θίασος του, που αποτελείται από χορευτές μπαλέτου, μουσικούς και τραγουδιστές όπερας, είναι από τους πιο παλιούς και πιο ξακουστούς θιάσους παγκοσμίως. Στη σκηνή του θεάτρου Μπολσόι έκαναν πρεμιέρα πολλά φημισμένα έργα, όπως Η λίμνη των κύκνων (20 Φεβρουαρίου 1877[3]) του Τσαϊκόφσκι. Η νεοκλασική του πρόσοψη απεικονίζεται στο χαρτονόμισμα των 100 ρουβλίων.

΄Οποιος από τους συμμετέχοντες έχει κάποιες φωτογραφίες ή VIDEO  να αποσταλούν στο e-mail . mantasmix@gmail.com  ώστε συμπληρωθούν στην τελευταία και γενική ανάρτηση. - 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου