ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

«Οι ελληνικές μέθοδοι θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη προκαλούν μόνο σύγχυση».

«Οι ελληνικές μέθοδοι θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη προκαλούν μόνο σύγχυση». Διάσημος Γερμανός ενδοκρινολόγος έδωσε μια προσωπική συνέντευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι.

Δόκτορας Κλάους Φολίκερ (Klaus Volker) — Επικεφαλής του Κέντρου Ενδοκρινολογίας Tumorzentrum Eva Mayr-Stihl της Στουτγάρδης στην παγκοσμίως διάσημη κλινική της Στουτγάρδης.
Ο δρ. Κλάους Φολίκερ: «Στην Ελλάδα ο σακχαρώδης διαβήτης θεραπεύουν με ξεπερασμένα φάρμακα προηγούμενων γενεών, ως εκ τούτου, ο αριθμός των ασθενών αυξάνεται χρόνο με το χρόνο»
Πέρυσι, ο Κλάους Φολίκερ ήρθε στη Ελλάδα για να μελετήσει την εμπειρία δικών των Ελλήνων συναδέλφων. Αυτό που είδε στη Ελλάδα, με τα λόγια του, δεν ανταποκρίνεται στις εξηγήσεις. Στη χώρα μας, σύμφωνα με τον Κλάους, οικοδομούν ένα μπίζνες σε διαβητικούς, αντί να τους θεραπεύουν ...
Μετά από μεγάλες ομιλίες στη Γερμανία, ο Δρ. Κλάους Φολίκερ συμφώνησε να δώσει συνέντευξη σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι. Τι δεν άρεσε στον διάσημο γιατρό στις ελληνικές μεθόδους θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη; Και γιατί ισχυρίζεται, ότι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ "ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ";

- Μιλώντας στους Γερμανούς δημοσιογράφους, είπατε ότι αυτό που είδατε στη Ελλάδα σας έπληξε σε σοκ. Μπορείτε να σχολιάσετε αυτό το θέμα;
-Θέλω αμέσως να πω, ότι έχω μια καλή στάση απέναντι στη Ελλάδα, στον ελληνικό πολιτισμό και στους Έλληνες πολίτες. Αλλά αυτό, ποιες προσεγγίσεις χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη, προκαλεί πραγματικά σοκ στους ευρωπαίους γιατρούς. Η ιατρική σας ακολουθεί εντελώς διαφορετικούς στόχους. Σε κάθε περίπτωση, στον τομέα της ενδοκρινολογίας.
Δείτε τι προσφέρουν οι γιατροί για τη θεραπεία του διαβήτη στη Ελλάδα; Μετφορμίνη, Siofor, Glyukofaz, Galvus και άλλα παρόμοια φάρμακα.
Ωστόσο, οποιοσδήποτε ευρωπαίος γιατρός θα σας πει, ότι αυτά τα φάρμακα δεν μπορούν να ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ. Δεν μπορούν απλά να το κάνουν. Αυτά τα φάρμακα έχουν από καιρό ηθικά και φυσικά ξεπερασμένα! Αυτά τα φάρμακα από καιρό ηθικά και φυσιολογικά θεωρούνται ξεπερασμένα! Το μόνο που μπορούν να κάνουν- με διάφορους τρόπους να μειώσουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Το κάνουν αυτά ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ. Επομένως, όταν η επίδραση του σκευάσματος περνάει, το επίπεδο γλυκόζης αυξάνεται και πάλι. Τέτοια φάρμακα πρέπει να λαμβάνονται τακτικά, πράγμα που και κάνουν οι ελληνικοί διαβητικοί.
Ωστόσο, η αύξηση σακχάρου που συμβαίνει με αυτή τη θεραπεία είναι λιγότερο επιβλαβή από τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης. Κάθε ευρωπαίος γιατρός θα σας το πει επίσης αυτό! Αν και πιο αργά, αλλά εξακολουθούν να καταστρέφουν τα αγγεία και τα εσωτερικά όργανα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συνέπειες του διαβήτη (προβλήματα με την όραση, την καρδιά, το αναπαραγωγικό σύστημα, τη νεφρική ανεπάρκεια, το διαβητικό πόδι κ.λπ.) θα εμφανιστούν έτσι και αλλιώς. Ίσως μόνο λίγο αργότερα.
Θα εκπλαγείτε αν σας πω, ότι στην Ευρώπη αυτή η μέθοδος θεραπείας του διαβήτη δεν έχει χρησιμοποιηθεί για περίπου 20 χρόνια. Και όλα τα παραπάνω αναφερόμενα φάρμακα για τη μείωση του επιπέδου γλυκόζης χρησιμοποιούνται μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις - όταν χρειάζεται επείγον να μειωθούν τα επίπεδα γλυκόζης.
Γιατί μια τέτοια διαφορά; Μπορώ να το εξηγήσω μόνο από το γεγονός, ότι οι Έλληνες γιατροί απλώς δεν ενδιαφέρονται να καταστήσουν τον διαβήτη σαν μια θεραπευτική ασθένεια. Πρέπει να συμφωνήσετε, είναι πολύ πιο επικερδές να πωλούν φάρμακα συνεχώς και να βγάζουν χρήματα από τους διαβητικούς, παρά να θεραπεύουν πραγματικά τους ανθρώπους. Ταυτόχρονα, στην Ευρώπη εδώ και πολύ καιρό, ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!
Επίσης στην Ελλάδα όσο γνωρίζω, στους ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραλάβουν. Γιατί; Δεν υπάρχουν αρκετά φάρμακα στη Ελλάδα;
Σε εσάς στην τηλεόραση σχεδόν κάθε εβδομάδα μιλάνε για τη μαφία και κανείς δεν κάνει τίποτα με αυτό. Γιατί; Νομίζω οι ίδιοι σας καταλαβαίνετε τα πάντα. Στη Ελλάδα το να είσαι διαβητικός δεν είναι εύκολο! Όμως, για τους κατασκευαστές φαρμάκων, οι διαβητικοί- είναι ένα χρυσό πιάτο!
- Και τι γίνεται με τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη στη Γερμανία;
-Σχεδόν όλοι οι διαβητικοί στη Γερμανία αισθάνονται υγιείς και περισσότερο από το 60% των πρώην διαβητικών επιστρέφουν πλήρως στην υγιή ζωή. Δηλαδή, ο διαβήτης σ’ αυτούς έχει περάσει πλήρως. Όλα χάρη στη χρήση μιας εντελώς διαφορετικής προσέγγισης στη θεραπεία. Φυσικά, μιλάμε για διαβήτη του δεύτερου τύπου, το οποίο αποκαλείται επίσης αποκτημένο ή ηλικιακό (επειδή συνήθως εμφανίζεται με την ηλικία). Δηλαδή, για τον ΔΙΑΒΗΤΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ.
Έτσι, οι Γερμανοί επιστήμονες συνειδητοποίησαν στις αρχές του 2000, ότι τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μπορούν να εξομαλυνθούν όχι μόνο με την αύξηση της περιεκτικότητας σε ινσουλίνη (αυτή είναι η προσέγγιση που χρησιμοποιείται στην θεραπεία του διαβήτη στη Ελλάδα, δίνει προσωρινό αποτέλεσμα), αλλά και ενισχύοντας την ίδια την αντίδραση διάσπασης γλυκόζης. Δηλαδή, μειώνοντας την αντίσταση στην ινσουλίνη. Με αυτή την προσέγγιση, απαιτείται πολύ λιγότερη ινσουλίνη για την πλήρη διάσπαση της γλυκόζης - στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι αρκετό αυτή που παράγεται από το ίδιο τον οργανισμό.
Η κατανόηση των επιδράσεων της αντίστασης στην ινσουλίνη - είναι το κλειδί για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2
Αλλά το πιο ωραίο γι’ αυτή τη μέθοδο είναι, ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας ομαλοποιείται την λειτουργία του παγκρέατος - ο διαβήτης τύπου 2 επιλύει πλήρως. Ναι, αυτή η διαδικασία δεν είναι γρήγορη, μπορεί να διαρκέσει ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο, αλλά στη συνέχεια ένα άτομο γίνεται υγιής, όπως και πριν. Τι σημαίνει υγιής; Αυτό σημαίνει, ότι εξαφανίζεται ΠΛΗΡΩΣ όλα τα συμπτώματα του σακχαρώδη διαβήτη, δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχει τα επίπεδα ζάχαρου στο αίμα και να φοβάται, ότι ο σακχαρώδης διαβήτης θα καταστρέψει το σώμα του από μέσα. Αυτή είναι μια επέκταση της ζωής για τουλάχιστον 10-15 χρόνια!
Εγώ όταν είδα την ελληνική ιατρική στατιστική, τα μαλλιά μου κυριολεκτικά στάθηκαν όρθια. Γνωρίζετε, ότι ο διαβήτης στη Ελλάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση στη θνησιμότητα, αφήνοντάς μπροστά μόνο τις καρδιαγγειακές παθήσεις; Και πεθαίνουν από αυτό σε νεαρή ηλικία - το 90% των διαβητικών δεν ζουν περισσότερο από 60 χρόνων!
- Αλήθεια, δεν υπάρχουν πραγματικά φάρμακα στη Ελλάδα που μπορούν να μειώσουν την αντίσταση στην ινσουλίνη;
- Στη Ελλάδα, όπως και στην Ευρώπη, υπάρχουν φάρμακα για τη θεραπεία του διαβήτη τύπου 2. Στη Ελλάδα είναι το SugaNorm. Ακριβώς σ’ αυτό πολλοί διαβητικοί οφείλουν την υγεία τους. Το SugaNorm αναπτύχθηκε από Έλληνες επιστήμονες το 2010.
Το κύριο δραστικό συστατικό αυτού του σκευάσματος είναι μια ειδική μορφή βιταμίνης D, η ονομαζόμενη αλφασιφερόλη. Αυτή η ουσία μπορεί να ενισχύσει την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 7 ΦΟΡΕΣ! Αυτό οδηγεί στην εξομάλυνση του επιπέδου σακχάρου στο αίμα. Επιπλέον, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, παρατηρείται η μείωση της αντίστασης όχι μόνο αμέσως μετά τη λήψη του σκευάσματος, αλλά και με παρατεταμένη δράση.
Εκτός από την αλφασιφερόλη, το SugaNorm περιέχει περισσότερες από 40 βιταμίνες, θρεπτικές για την υγειά διαβατικών, μικρο- και μακροσυστατικά, με στόχο και την θεραπεία των εσωτερικών οργάνων που έχουν υποστεί βλάβη από τον διαβήτη. Δεν θα απαριθμήσω όλα τα συστατικά, θα αναφέρω μόνο μερικά.
Βιταμίνη А
Αυξάνει την επούλωση των ιστών σε τραυματισμούς, προάγει την επούλωση των ελκών
Βιταμίνη В1
Κανονικοποιεί τον ενδοκυτταρικό μεταβολισμό της γλυκόζης. Είναι χρήσιμο για την πρόληψη της νευροπάθειας, της αμφιβληστροειδοπάθειας, της νεφροπάθειας
Θειοκτικό οξύ
Προειδοποιεί τη νευροπάθεια του διαβητικού τύπου
Βιταμίνη РР (В3)
Βελτιώνει την λειτουργία της καρδιάς και των αγγείων, διαστέλλει τα τριχοειδή αγγεία, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος
Βιταμίνη В6
Αυξάνει την ευαισθησία των κυττάρων στην ινσουλίνη, έχει μια θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα
Γλουταθειόνη
Επηρεάζει τη γήρανση των εσωτερικών οργάνων
Μαγνήσιο
Αυξάνει την ευαισθησία των ιστών στην ινσουλίνη. Γιατρεύει τα αγγεία
Ψευδάργυρος
Ενισχύει την έκκριση ινσουλίνης. Επιπλέον, ο ψευδάργυρος απομακρύνει την περίσσεια του χαλκού από τον οργανισμό (το οποίο οι διαβητικοί συνήθως έχουν σε πλεόνασμα, όσο περισσότερο χαλκό στο αίμα έχουν – τόσο πιο δύσκολο περνάει ο διαβήτης)
Δηλαδή, όπως μπορείτε να δείτε, το σκεύασμα έχει μια ολοκληρωμένη επίδραση στην ασθένεια.
- SugaNorm δεν πωλείται στα ελληνικά φαρμακεία;
- Το θέμα είναι, ότι όχι. Ταυτόχρονα, φυσικά χωρίς αμφιβολίες, οι Έλληνες ενδοκρινολόγοι τουλάχιστον κάποιοι απ’ αυτούς, που ενδιαφέρονται για προηγμένες μεθόδους θεραπείας, γνωρίζουν για την αλφασιφερόλη και ότι αυτή μπορεί να μειώσει την αντίσταση στην ινσουλίνη.
Από όσο γνωρίζω, ο κατασκευαστής του SugaNorm ήθελε να εισέλθει στην ελληνική φαρμακολογική αγορά. Αλλά δεν του επιτράπηκε να το κάνει αυτό, δημιουργώντας εκατοντάδες εμπόδια Όπως είπα, δεν είναι κερδοφόρο για κανέναν να θεραπεύσει τους διαβητικούς στη Ελλάδα. Εξάλλου, η φαρμακολογία σήμερα είναι ένα μπίζνες! Ακόμη και στην Ευρώπη. Αλλά στην Ευρώπη αυτό γίνεται δίκαια (οι άνθρωποι γίνονται υγιείς), αλλά όχι στη Ελλάδα!
- Τι θα συμβουλεύσατε στους Έλληνες διαβητικούς;
-Απλοί άνθρωποι, ειδικά άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών, βέβαια υποφέρουν περισσότερο από όλους. Αλλά ευτυχώς - υπάρχει μια διέξοδος. Στην δεδομένη στιγμή, το μεγαλύτερο Εθνικό ιατρικό κέντρο Ενδοκρινολογίας, παρέχει το SugaNorm σε όλους τους Έλληνες διαβητικούς. Οι υπάλληλοι του Εθνικού ιατρικού κέντρου Ενδοκρινολογίας έχουν δημιουργήσει μια ΕΙΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ και ο παράγωγος παρέχει την απαραίτητη παρτίδα του σκευάσματος στη χαμηλότερη τιμή. Ως εκ τούτου, τώρα οποιοσδήποτε διαβητικός της Ελλάδας μπορεί να πάρει το SugaNorm με ταχυδρομείο (δωρεάν παράδοση)
Τώρα θα σας πω τι πρέπει να κάνετε για να παραλάβετε το σκεύασμα.
Χρειάζεται:
  • Πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού ιατρικού κέντρου Ενδοκρινολογίας και αφήστε ένα αίτημα,
  • Μετά από λίγο, ο γιατρός -σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Πρέπει να του πείτε τη διεύθυνση παράδοσης,
  • Μετά από 5-7 ημέρες, θα χρειαστεί να πατέ στο ταχυδρομείο και να λάβετε το δέμα.
SugaNorm διανέμεται από εμάς ήδη 3 μήνες. Από αυτή τη ευκαιρία έχουν ήδη επωφεληθεί αρκετούς χιλιάδες Έλληνες διαβητικούς. Όποιος έχει πάρει το SugaNorm, σας ζητάμε να περάσετε από ένα ερωτηματολόγιο - πόσο καλά αυτό το σκεύασμα τους βοήθησε. Αυτή τη στιγμή, περισσότερα από 2000 άτομα συμμετείχαν στην έρευνα:
Αποτελέσματα έρευνας:
  • Μείωση του επιπέδου σακχάρου στο φυσιολογικό (χωρίς κύματα) - 99% των ερωτηθέντων
  • Εξάλειψη όλων των συμπτωμάτων του σακχαρώδους διαβήτη: δίψα, γρήγορη κόπωση, συχνή ούρηση κ.λπ. - 96% των ερωτηθέντων
  • Βελτίωση της όρασης, της σεξουαλικής λειτουργίας - το 92% των ερωτηθέντων
  • Βελτίωση της κατάστασης του δέρματος - 98% των ερωτηθέντων
  • Δεν υπάρχουν παρενέργειες και εθισμός - το 100% των ερωτηθέντων
- Πόσο καιρό θα διαρκέσει η ελάχιστη τιμή για το σκεύασμα;
- Μέχρι να τελειώσει η επιλεγμένη παρτίδα. Αλλά θέλω αμέσως να σας προειδοποιήσω, ότι απομένουν πολύ λίγα από τα επιλεγμένα πακέτα του σκευάσματος. Πιθανόν, οι Έλληνες διαβητικοί μαθαίνουν για την υψηλή αποτελεσματικότητά του σε σύγκριση με τα απλά χάπια για την μείωση επιπέδου γλυκόζης.
Μέχρι δεν τέλειωσε το σκεύασμα, συνιστώ σε όλους τους διαβητικούς να αφήσουν ένα αίτημα για την αγορά του στην ιστοσελίδα.
Δεν απαιτούνται καθόλου βεβαιώσεις για την απόκτηση του σκευάσματος!

Δοκιμάστε την τύχη σας!


Ο ιστότοπός μας σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια έκπτωση 50% στο Suganorm. Για να το κάνετε, πιέστε το πλήκτρο "SPIN" και περιμένετε να σταματήσει ο τυχερός τροχός. Ίσως να είστε τυχεροί σήμερα! Καλή τύχη!

Αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι (συμπεριλαμβάνεται): 24.10.2019


ΠΗΓΗ : "  https://bookhandpwn.ru   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου