ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Πρόγραμμα ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣ.ΣΩΜ.ΑΣΦΑΛ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Εκκλησιασμός μετ Αρτοκλασίας - Κοπή Βασιλόπιτας - Βραβεύσεις-Γεν.Συνέλευση (ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ)-Παροχές Ταμείου-Διεκδικήσεις


Πρόγραμμα ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ  

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: 

2-2-2020 


Θα γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος Εκκλησιασμός μετ΄ Αρτοκλασίας - λειτουργία για την Αγιογραφημένη  εικόνα  Αγίου Νικολάου ή οποία στην συνέχεια θα τοποθετηθεί στην έκθεση κειμηλίων σε ειδική θέση - Κοπή Βασιλόπιτας -  Βραβεύσεις Αστυνομικών Ομάδων "  ΟΠΚΕ - ΟΕΠΤΑ - ΔΙΑΣ Ναυπλίου και ΄Αργους στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας . 



Στην συνέχεια στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου με Θέματα :



ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Α Γ Ω Γ Ε Σ  - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

α) Για τον επανυπολογισμό Συντάξεων του Ν. 4387/2016.

β) Διαβούλευση για το Ασφαλιστικό:           Άρθρο 27

Πληροφορίες για το  Ταμείο  Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Ι.- ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ 

1.-ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ( Κ.Υ.Υ. Α.Π.) 

2.-ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ 

ΙΙ.- ΚΛΑΔΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος παρακολουθεί την εξέλιξη των θεμάτων και αναλόγως ενεργεί έχοντας τις οδηγίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και του Νομικού Συμβούλου κ. Νικήτα Καλογιαννάκη μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. 

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτερο όργανο του Συνδέσμου και παρακαλούνται όλα τα μέλη να είναι παρόντα όπου επίσης θα  ενημερωθούν για τα αναφερόμενα θέματα.- 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου