ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Την Παρασκευή ψάλλουμε όλοι το «Τη Υπερμάχω» από τα μπαλκόνια μας



Από
 Newsroom
 -   
30 Μαρτίου 2020



: Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους για την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, στις 9 το βράδυ, να βγουν στα μπαλκόνια, τις αυλές και τα παράθυρα και να ψάλλουν το «Τη Υπερμάχω», κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδιών Ελλάδος.

«Όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, από κάθε γωνία του κόσμου, ως Κραυγή Ικεσίας να παρακαλέσουμε την Παναγία μας, να προστατεύσει την Ανθρωπότητα και την Ελλάδα μας από αυτή την Πανδημία, ψάλλοντας το «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ».
Ας ενώσουμε τις φωνές μας, όλες και όλοι, με αισιοδοξία και ελπίδα, νέοι και ενήλικες, πιστοί και μη, πλούσιοι και πτωχοί, άρχοντες και αρχόμενοι, με την φωνή της ψυχής, ικετεύοντας την βοήθεια της Παναγίας για τη ΝΙΚΗ κατά του κορωνοιού και το δύσκολο Αύριο.
Με την σκέψη μας στους πάσχοντες, στους υπερήλικες, στους φτωχούς, στους άστεγους, τους εγκαταλελειμμένους συνανθρώπους μας, δίνουμε ραντεβού, όλοι μαζί από τα σπίτια μας την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στις 9 το βράδυ με το εμβληματικό και επίκαιρο «Τη υπερμάχω»», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
ΠΗΓΗ : "   https://ieramonopatia.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου