ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2015 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Διοικητικό Συμβούλιο από το 2018 μέχρι σήμερα 


Το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας στο οποίο και εδρεύει το Γραφείο του Συνδέσμου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι το 2015Το Διοικητικό Συμβούλιο από το 2012 μέχρι το 2015 το οποίο και αυτό είχε παρουσιάσει το δικό του έργο .


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κατά το χρονικό διάστημα από Ιούνιο 2015 έως σήμερα πραγματοποίησε ένα μεγάλο έργο όπου όλες του οι δραστηριότητες στέφθηκαν  με επιτυχία με αποτέλεσμα   ο  Σύνδεσμος μας  να καταξιωθεί στην κοινωνία της Αργολίδας και γενικότερα σε Πανελλαδικό Επίπεδο στους Αποστράτους της Π.Ο.Α.Σ.Α. 

1.- Γραμματειακά :  

-Εξοπλισμός του γραφείου με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και περιφερειακά αυτών, δημιουργία e-mail και Ηλεκτρονικό Αρχείο.
Πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη κίνηση αλληλογραφίας τα εισερχόμενα και εξερχόμενα έγγραφα αριθμούν στα 360 έως το 2018. Σήμερα ΙΟΥΝΙΟΣ 2020 στα 775.
- Εισήλθαν πέραν των 250 Καρτών για Ευχές από Υπηρεσίες – Συνδέσμους  Ενώσεις και Τοπικές Αρχές με   Ηλεκτρονική  μορφή και ταχυδρομικώς και περίπου τις 135 Προσκλήσεις δέχθηκε ο Σύνδεσμος για Διάφορες εκδηλώσεις.
Η Γραμματειακή υποστήριξη σήμερα του Συνδέσμου είναι με Α/Α. 133 Φακέλους έναντι των Α/Α. 32 που είχε το 2015, ασχολήθηκε με 101 επιπλέον θέματα.
-Δημιουργήθηκε βάση δεδομένων για την άμεση ενημέρωση των συναδέλφων με S.M.S
Από τα αναφερόμενα νούμερα θα διαπιστώσατε το μέγεθος της εργασίας.

2.- Δραστηριότητες : 
 Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά οι  βασικότερες  και κυριότερες δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Οι δραστηριότητες του Συνδέσμου μας από το 2015 μέχρι σήμερα ανέρχονται στις 184 και για όλες υπάρχει φωτογραφικό   υλικό και video.ισάριθμες ήταν και οι αναρτήσεις στο BLOGGER  «   ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ »

Από τις δραστηριότητες ξεχώρισαν οι :

- Η εκδήλωση για τα 56 χρόνια την 7 Νοεμβρίου 2015 στη Στρατιωτική Λέσχη.
Η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α. που πραγματοποιήθηκε στις 4,5 Νοεμβρίου 2017.

Ταξίδια στο Εξωτερικό και Εκδρομές στο Εσωτερικό 1) ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ,               2) Διήμερη στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ  3) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ιούνιο, 4 ) Ταξίδι  στην ΙΤΑΛΙΑ, 5) Ολιγοήμερη στο ΜΠΑΝΣΚΟ, 6) Ολιγοήμερη στα Λουτρά Πόζαρ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΟΑ-ΕΔΕΣΑ-ΒΟΛΟ   7) Ταξίδι στην ΡΩΣΙΑ.
- Προσκυνηματική Εκδρομή στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.
Οι Εκδηλώσεις Εκκλησιασμού–κοπής πίτας,  Αποκριάτικους  χορούς.
Οι  Μονοήμερες Προσκυνηματικές εκδρομές την ημέρα του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ κάθε χρόνο  σε διαφορετικό εκκλησιαστικό χώρο.
Οι Μονοήμερες Πολιτιστικές και ψυχαγωγικές Εκδρομές ( Μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης  Μουσείο Ακρόπολης – Θέατρα ). 
- Συμμετείχε σε όλες τις Εθνικές και Τοπικές εκδηλώσεις.
-Συμμετείχε σε Πανελλαδικά και Περιφερειακά Συνέδρια προς ενημέρωση.
΄Ολες αυτές οι αναφερόμενες δραστηριότητες έχουν αναρτηθεί και αποδεικνύουν την ενεργό κίνηση του Συνδέσμου που άλλαξε ριζικά την παρουσία του στο Νομό αλλά και σεΠανελλαδικό Επίπεδο.
- Η απόκτηση του γραφείου στην πόλη του ΄Αργους όπου ήταν ένα αίτημα των συναδέλφων της πόλεως αυτής και την  15η  Φεβρουαρίου 2018 έγινε ο Αγιασμός.
- Τον Νοέμβριο μήνα 2019 εγκαινίασε Έκθεση με Ιστορικά Κειμήλια μελών του Συνδέσμου σε χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας όπου και εδρεύει το Γραφείο του Συνδέσμου.   Την συνέχεια για περισσότερο εμπλουτισμό συγκεντρώνει φωτογραφικό υλικό των μελών του και με διάφορα είδη από τα Σώματα που ανήκουν οι Απόστρατοι.

- Το Ταμείο του Συνδέσμου συνέβαλε με ανάλογα χρηματικά ποσά για συμμετοχές συναδέλφων στις παρακάτω δραστηριότητες :

1) Στη διήμερη στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 2) Σε συνάντηση μελών  στο ΟΥΖΕΡΙ του ΤΣΑΚΙΡΗ 3) Στον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ,  4) Στην Ημερήσια εκδρομή στην ΑΘΗΝΑ 5) Στην Ι.Μ. ΚΑΡΑΚΑΛΑ.

- Ο Σύνδεσμος Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας δύναται να έχει μέλη από όλα τα Σώματα Ασφαλείας. Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε στα μέλη μας Απόστρατος εκ του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ κάτι που με κατάλληλες κινήσεις σήμερα υπάρχουν και Απόστρατοι Λιμενικοί.

- Ο Σύνδεσμος εκτός από Πολιτιστικός έγινε και Συνδικαλιστικός φορέας  καθότι οι απαιτήσεις των καιρών το επιβάλλουν με την συμμετοχή στα συλλαλητήρια. Ενημερώνει  για Οικονομικά θέματα, ασχολήθηκε με  αιτήσεις και αγωγές για διάφορες περιπτώσεις.

Μετά από το πλούσιο έργο του Δ/κού Συμβουλίου του   Συνδέσμου αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διπλασιαστεί ο αριθμός των μελών. Επίσης δε αρκετοί είναι αυτοί που επιθυμούν να γραφτούν  όπως μας πληροφορούν.  

Για πρώτη φορά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ορισθεί υπεύθυνος εκδρομών σε Πανελλαδικό Επίπεδο με απόφαση του Δ.Σ. της  Π.Ο.Α.Σ.Α.
Λόγω του COVID-19  όπου εξ ανάγκης ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΠΗΤΙ μας έδωσε την ευκαιρία να  εργασθούμε  και να έχουμε επικοινωνία με τα Μέλη μας Ηλεκτρονικά σε διάφορα θέματα αλλά και να αναλογιστούμε καταγράφοντας τις δραστηριότητες που πραγματοποιήσαμε στον Σύνδεσμο από το 2015 μέχρι σήμερα.

Προβληματιστήκαμε διότι ακυρώσαμε 3 εκδηλώσεις λόγω COVID-19 : α) Μία Μονοήμερη Εκδρομή, β) Εορτασμό του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ για πρώτη φορά στις 19 Μάϊου 2020  στον ΄Αγιο Νικόλαο τον Κρασόκτιστο  σε εξωκλήσι του Ναυπλίου. γ) Ταξίδι στο ΜΑΡΟΚΟ. Τώρα και εφ΄ όσον αυτό είναι εφικτό  προγραμματισμός για μία Ολιγοήμερη Εκδρομή στη ΣΕΡΒΙΑ και μία Διήμερη στον Ελλαδικό χώρο. Να ευχηθούμε όλοι να είμαστε καλά ώστε την επόμενη χρονιά να πραγματοποιήσουμε ότι στερηθήκαμε φέτος.Στην συνέχεια θα αναρτήσουμε  φωτογραφίες από την 1η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2017  που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στην αίθουσα  του " ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ " και μία  από τις τελευταίες εκδηλώσεις  που  πρωτοπόρησε  ο Σύνδεσμος μας από την Διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προς τις Διευθύνσεις Αστυνομίας προκειμένου δημιουργήσουν μόνιμη έκθεση Αστυνομικών Κειμηλίων. 
Αφορμή ήταν τα 60  ( 1959 - 2019 ) χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου που έγινε την 23η Νοεμβρίου 2019.


Δύο δραστηριότητες του Συνδέσμου με ιδιαιτερότητα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  πρωτοπορεί, μπροστά ακόμα και από τις προτάσεις του Αρχηγείου Ε Αστυνομίας.

Φωτογραφία: Όλα τα μέλη των Δ.Σ. που παραβρέθηκαν. 
Ο Νομός Αργολίδας έχει δύο πόλεις, την πόλη του Ναυπλίου και την πόλη του ΄Αργους που η κάθε μία έχει την ιδιαιτερότητά της.
Η Πόλη του Ναυπλίου πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος  και Πρωτεύουσα του Νομού.
Η Πόλη του ΄Αργους η Αρχαιότερη Πόλη της Ελλάδος.
Μέσα στην έκταση του Νομού υπάρχουν Αρχαιολογικοί χώροι με Παγκόσμια Ιστορική Αξία.
Μέσα στον Νομό αυτόν λειτουργεί Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας έχοντας δύο γραφεία ένα στο Ναύπλιο και ένα στο Άργος τα οποία είναι μέσα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού, ίσως δε σε Πανελλαδικό επίπεδο να είναι ο μοναδικός να έχει δύο γραφεία πλήρως εξοπλισμένα.
Μέσα σε αυτό το περιβάλλον θα ήταν παράλειψη να μην πρωτοστατεί.
Οι περισσότερες δραστηριότητες του Συνδέσμου είναι πρωτοποριακές μετά από ιδέες και προτάσεις του Προέδρου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ τις οποίες και στηρίζει όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.


Φωτογραφία : Το Δ.Σ. του Σ.Α.Σ. Αργολίδας

Εκτός των εκδρομών στο Εξωτερικό σας ενημερώνουμε για δυο οι οποίες ήταν χαρακτηριστικές με τις ιδιαιτερότητές τους η κάθε μία:
Α) Μετά από πρόταση και έγκριση του Δ.Σ. του Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. και προσωπικά του Προέδρου κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ πραγματοποιήθηκε  στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2017 η 1η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των Συνδέσμων – Ενώσεων Νοτίου Ελλάδος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στην αίθουσα του « ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ »              ( Πρώτη Βουλή των Ελλήνων ).Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ. κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ε.


Μία εκδήλωση που για την Ομοσπονδία ήταν η βασική της Αρχή και είχε πολιτιστικό χαρακτήρα, ενημερωτικό δε για τα μέλη του Συνδέσμου από όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας σε γενικά θέματα. Η εκδήλωση στέφθηκε με πλήρη επιτυχία.


Πρόεδρος Συνδέσμου Αργολίδας κ. Μαντάς  ΜιχαήλΓενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελ/σου Ταξίαρχος κ.ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Αδαμάντιος Αστυνομικός Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας, Διευθυντής κ. ΟΨΗΜΟΣ Θεόδωρος 


Β) Η δεύτερη εκδήλωση είναι δύο σκέλη δραστηριοτήτων :


Η πρώτη εκδήλωση  ήταν η επέτειος των 60 ( 1959-2019 ) χρόνων  λειτουργίας του Συνδέσμου μας που έγινε την 23η Νοεμβρίου 2019 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας παρουσία των Αρχών του Νομού, του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντού Πελ/σου  Ταξιάρχου κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη, εκ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο Αντιπρόεδρος κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος και ο Νομικός Σύμβουλος ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας.

Φωτογραφία : Γενική στην αίθουσα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας, με την υπ΄ αριθ΄ 232 από 2-10-2019 ομόφωνη απόφαση του, απένειμε ¨ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ¨ τιμητική πλακέτα στην μνήμη του ιδρυτή του Συνδέσμου ΠΑΦΥΛΙΑ Κων/νου.

Φωτογραφία : Πρόεδρος ΠΟΑΣΑ, Γιός Ιδρυτή, Πρόεδρος Σ.Α.Σ. Αργολίδας 
Απονομή πλακέτας από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο από κοινού με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ.
 Ανακήρυξε τον κ. ΓΚΟΥΒΑ Νικόλαο μέλος του Συνδέσμου σε  « ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ »Φωτογραφία Επίτιμος, απονομή Ανακήρυξης από τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΟΑΣΑ κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα.
Ανακήρυξε επίσης Επίτιμα Μέλη χορηγούς του Συνδέσμου τους Δημάρχους Ναυπλιέων και ΄Αργους – Μυκηναίων, τον  χορηγό Προθηκών και ένα μέλος του Συνδέσμου.
 Φωτογραφία : Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Δημήτριος, απονομή ανακήρυξης από τον Αντιπρόεδρο κ. ΠΑΠΠΑ Γρηγόριο.Φωτογραφία : Δήμαρχος ΄Αργους Μυκηνών κ. ΚΑΜΠΟΣΟΣ  Δημήτριος, απονομή ανακήρυξης από τον  Γεν. Γραμματέα κ. ΣΙΑΧΑΜΗ Ιωάννη.

Η δεύτερη εκδήλωση ήταν τα εγκαίνια προθηκών με Ιστορικό Αρχειακό Υλικό και κειμηλίων που αφορούν την Ιστορία της Εξέλιξης και της δράσης του Αστυνομικού θεσμού της χώρας.
Φωτογραφία : Εγκαίνια Έκθεσης
Μία κίνηση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας που και εδώ δείχνει ότι πρωτοστατεί καθότι μετά από τετράμηνο περίπου το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με σχετικό έγγραφό του προτρέπει στις Διευθύνσεις Αστυνομίας να δημιουργήσουν Μουσειακούς – Εκθεσιακούς χώρους στους οποίους θα εκτίθενται στολές, πηλήκια, σήματα, αστυνομικό εξοπλισμό.Φωτογραφία : Μία εκ των δύο (2) προθηκών
Όλα αυτά τα προαναφερόμενα ήδη ο Σύνδεσμός μας τα έχει προβάλλει σε προθήκες που εγκαινιάσθηκαν στην ίδια εκδήλωση.
Φωτογραφία : Χώρος έκθεσης 
Το υλικό που έχει μπεί στις προθήκες και στο πέριξ χώρο είναι στολές από τα πρώην Σώματα της Ελληνικής Χωρ/κής και Πρώην Αστυνομίας Πόλεων και Πυροσβεστικού Σώματος με ανάλογο εξοπλισμό.
Επίσης στολές της Ελληνικής Αστυνομίας σημερινού Αστυνομικού Σώματος.
Φωτογραφία : Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ με το μέλος ΜΕΡΖΙΩΤΗ Ιωάννη πρόσφατα μέλος του Συνδέσμου και επί χρόνια οδηγός στους Διευθυντάς της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας.
 Η προσπάθεια μας αυτή στηρίχθηκε  τόσο από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, όσο και από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Πελοποννήσου, εναρμονιζόμενη απολύτως προς την κατεύθυνση και την προσπάθεια του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη διάσωση, τη διαφύλαξη, την ανάδειξη και την αξιοποίηση του ιστορικού αρχείου και των κειμηλίων του Σώματος.

 Φωτογραφία : Χώρος Έκθεσης
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία έχει ως στόχο την προβολή της ιστορίας των Σωμάτων Ασφαλείας στην Αργολίδα και την ανάδειξη της κοινωνικής και εθνικής τους προσφοράς.
Φιλοδοξούμε ότι αυτή η Έκθεση, μέσα από την επισκεψιμότητά της, θα αποτελέσει κίνητρο για να έρθουν πιο κοντά οι μικρές ηλικίες και ιδιαίτερα οι ηλικίες του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ώστε να μάθουν τα παιδιά ότι η Αστυνομία και γενικά τα Σώματα Ασφαλείας, πρωτίστως προσφέρουν ένα έργο κοινωνικό και τελευταία κατασταλτικό.
Ακόμα και σήμερα με τα  μέτρα Κορονοϊού όπου τα γραφεία είναι κλειστά  ο Σύνδεσμός μας πρωτοπορεί στην σύγχρονη Τεχνολογική κατάρτιση  μέσω INTERNET  έστειλε έγγραφο στην υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν. Αργολίδας   η οποία  καλείται να δημιουργήσει μουσειακό – εκθεσιακό χώρο με Ιστορικά Κειμήλια  μετά το υπ΄ αριθ. 1735/20/665490 από 30-3-2020 έγγραφο του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας προς τις Διευθύνσεις   θα είναι  στην διάθεσή της  μέσα στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μας κοινοποιώντας το στο Αρχηγείο  στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελ/σου. Και στην Π.Ο.Α.Σ.Α.


Φωτογραφία : Χώρος Έκθεσης
΄Ολες οι κινήσεις του Συνδέσμου έχουν εγκεντρίσει τα μέλη του Συνδέσμου και τα ευμενή σχόλια της κοινωνίας του Ν. Αργολίδας  αλλά και Πανελλαδικά στο χώρο των Αποστράτων.
 Φωτογραφία : Απονομή Τιμητικής πλακέτας από τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος στον Κεντρικό ομιλητή Αστυν. Υποδ/ντη κ. ΣΤΑΜΕΛΟ Γεώργιο ο οποίος έκανε γενική Ενημέρωση για τα Σώματα  από τα οποία είναι μέλη στον Σύνδεσμο.   
Κλείνοντας την παρούσα ανάρτηση θα μείνουμε στα λόγια που είπε σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου το  « ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ » κ. ΓΚΟΥΒΑΣ Νικόλαος ότι παραλάβατε από εμάς έναν Σύνδεσμο σε χαμηλό επίπεδο και σήμερα με την δική σας πρωτοβουλία ευρίσκεται πάρα πολύ ψηλά στα μάτια των Συναδέλφων οι οποίοι και επικροτούν το έργο σας.
Επιθυμία όλων μας να είστε πάντα δυνατοί προς υλοποίησή του σκοπού σας και γενικότερα προς όφελος των μελών του Συνδέσμου.

Η λέξη «  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ » είναι λίγη !!!

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συνεστίαση στην Κοσμική Ταβέρνα              « ΚΙΟΥΠΙΑ ».Γενική Φωτογραφία που ήταν παρόντες : Ο  Γενικός  Αστυνομικός Διευθυντής Πελ/σου Ταξίαρχος κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης  μελών Διοικητικών Συμβουλίων  Π.Ο.Α.Σ.Α. -  Σ.Α.Σ.Α. Αργολίδας κ.λ.π. Συνδέσμων – Ενώσεων.Φωτογραφία από την  συνεστίαση  κατά σειρά  : Σύζυγος  Επιτίμου μέλους  κ. ΜΠΕΛΟΥ Μαρία, Σύζυγος ΣΙΑΧΑΜΗ – κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Γεν. Γραμματέας, κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη Βοηθός Ταμία μετά συζύγου. 
Στην παρακάτω φωτογραφία είναι τα ίδια άτομα και ακόμα  η Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου