ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της " Π.Ο.Α.Σ.Α " του Προέδρου Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας

Ο Πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ για πρώτη φορά στην Ιστορία του Συνδέσμου θα είναι υποψήφιος στις Αρχαιρεσίες που θα γίνουν στο 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας 21-22-23 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αθήνα. 


" Ο Εκλογικός αγώνας είναι αγώνας συμμετοχής αγωνιστικότητας και άμιλλας ".


Επισημοποιώντας  δημόσια την υποψηφιότητά του Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ταυτόχρονα γνωστοποιεί και το μεγάλο έργο που έχει πραγματοποιηθεί στον Σύνδεσμο. 




Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας είναι ένας από τους παλαιότερους Συνδέσμους, δημιουργήθηκε  το 1959 και έγινε μέλος της Ομοσπονδίας το 2003 μέχρι και σήμερα} 


Από το 1959 που δημιουργήθηκε ο Σύνδεσμος έχει μία μεγάλη Ιστορία διότι ο ιδρυτής της και άλλα μέλη είχαν πολεμήσει σε διάφορους πολέμους στο  παρελθόν.


Λίγα λόγια : Ο ΠΑΦΥΛΙΑΣ Κων/νος εκτός από ιδρυτικό μέλος ήταν και ο πρώτος εκλεγείς Πρόεδρος του Συνδέσμου. Στην κατοχή διέφυγε στη Μέση Ανατολή και έλαβε μέρος στις μάχες τοιυ  ΕΛ ΑΛΑΜΕΙ, του ΡΙΜΙΝΙ και ΡΟΥΒΟΥΚΟΝΑ.












Αναρτήθηκαν οι παραπάνω οι οποίοι διέγραψαν μία ιστορία και παίρνοντας ως παράδειγμα  τα λόγια " Γιατί λαοί που ξεχνούν τις ρίζες τους και διαστρέφουν, διαγράφουν και λησμονούν την Ιστορία τους, διαλύοντας και εξαφανίζονται από το πρόσωπο της γης. 



1.-ΚΑΛΤΣΩΝΗΣ Βασίλειος  Ανθ/μος ε.α. Κατετάγη στην Ελληνική Βασ. Χωροφυλακή το 1945 και αποστρατεύθηκε 31-12-1975.             ( Απεβίωσε το 2019 ).

2.-ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ Κων/νος, έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου.
Κατετάγη στην Ελληνική  Βασ. Χωροφυλακή το 1945 και αποστρατεύθηκε το 1979 με το βαθμό του Ταξιάρχου. 

3.- ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος Ανθυπομοίραρχος ε.α. Μαχητή της ΚΡΗΤΗΣ το 1941 και στο Ηρωϊκό ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΤΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ το 1944. Κατετάγη στην Ελληνική Χωρ/κη 13 Μαρτίου 1941 και αποστρατεύτηκε το 1971. ( Απεβίωσε  2019 ).

4.- ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Πέτρος Ανθ/μος ε.α. Κατετάγη στην Ελληνική Βασ. Χωροφυλακή το 1945  και αποστρατεύτηκε το 1974.
 ( Απεβίωσε 2019 ). ( Απεβίωσε 2019 ).


Ναύπλιο Ιούλιος 2020

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

Κ. Πρόεδρε

 αγαπητά μέλη – συνάδελφοι του Δ.Σ.

Μετά από ενημέρωση του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με θέμα την υποβολή υποψηφιότητάς μου κατά τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στο 21ο Συνέδριό μας,  για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, σας γνωρίζω τα πιο κάτω ήτοι :



1.   Σε δύο συνεχείς αρχαιρεσίες του Συνδέσμου μας, το 

2015 & 2018

οι συνάδελφοί μου με τίμησαν και με εξέλεξαν στη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.



Γραφείο του Συνδέσμου Ναυπλίου.




2.   Αλάνθαστο, πιστεύω, κριτήριο των συναδέλφων μου για την τιμητική θέση αυτή υπήρξε, η γραμματειακή εμπειρία μου, την οποία έχω θέση στην προσφορά οιασδήποτε βοήθειας μου ζητηθεί από τους  συναδέλφους καθ΄ όλο το 24 ωρο.

3.   Επιγραμματικά δε, θα αναφέρω – υπενθυμίσω δράσεις – πρωτοβουλίες του Συνδέσμου μας που έτυχαν επαίνων για την ενεργητικότητα – πρωτοβουλία – κοινωνική ανταπόκριση, ήτοι :

Α.- 1η  Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των  Συνδέσμων  - Ενώσεων Ν. Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α. στο Ναύπλιο ( 1η ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ ).



Φώτο από την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη οι : Γ.Γ. ΠΟΑΣΑ κ. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ  Οδ, Εκφωνητής Δημοσιογράφος κ. ΔΑΚΟΓΛΟΥ    , Πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α. Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μ., Γεν.Γραμ. Συνδέσμου κ. ΚΟΚΟΥΒΕΣ Αντ΄.


Β.- Λειτουργία και δεύτερου Γραφείου Συνδέσμου προς εξυπηρέτηση συναδέλφων της πόλεως ΄Αργους.




Το Γραφείο του ΄Αργους ήταν ένα παλιό αίτημα των μελών του Συνδέσμου μας.




Αυτό αποκτήθηκε κατά την επίσκεψη του πρώην  Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας  κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νο 



Φώτο : Αντιπ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης, Πρόεδρος ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Πρώην Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος, ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας,  ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη.  

  μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ να κάνει αίτημα στον Αρχηγό ο οποίος αμέσως ενέκρινε το αίτημά του, παρόντος και του τότε Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξιάρχου ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Αδαμάντιου ο οποίος δεν είχε αντίρρηση



  όπου στην συνέχεια μαζί με τον  τότε Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑ Παναγιώτη ασχολήθηκαν με το θέμα προς ανεύρεση κατάλληλου Γραφείου.



Για τον σύγχρονο εξοπλισμό του ασχολήθηκε το μη μέλος του Συνδέσμου κ. ΨΥΧΑΡΗΣ Σπυρίδων 





Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου συνέχισε τις εργασίες ώστε σήμερα να παρουσιάζει το Γραφείο ένα ευχάριστο σημείο συνάντησης των μελών του Συνδέσμου της πόλεως ΄Αργους.

Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Αρχ/κα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας ( Γραφείο Διαβιβάσεων ) κ. ΤΣΟΥΛΦΙΔΗ Αναστάσιο ο οποίος έφτιαξε την αφίσα με την Σημαία και το έμβλημα του Συνδέσμου κοσμώντας έτσι το Γραφείο μας. 






Γ.- Εκδήλωση για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου μας με ταυτόχρονη εγκαινίαση Μουσειακού χώρου με Ιστορικά κειμήλια – στολές 
κ.λ.π.



Πρόεδρος Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 



 Πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α. Ν. Αργολίδας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ



Φώτο από τα εγκαίνια της έκθεσης, μέλη της Ομοσπονδίας που παραβρέθηκαν.



Φώτο οι : 
Αντιπρόεδρος ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος
Πρόεδρος ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ
Αστυν.Υποδ/ντης  ΣΤΑΜΕΛΟΣ Γεώργιος 
Ταμίας ΛΙΤΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα 
Γεν. Γραμ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης 
Βοηθ.Ταμία. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη 
Μέλος ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ιωάννης






















Δ.- Πραγματοποίηση πέντε (5) Πολυήμερων Ταξιδιών στο Εξωτερικό ως και μιας (1) Προσκυνηματικής Επίσκεψης στο  






ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και μιας στην 



ΠΑΤΜΟ για τον ίδιο σκοπό.




Φώτο από ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ οι : Ατιπρόεδρος κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάν. Πρόεδρος Συνδέσμου Λακωνίας ΛΙΑΣΚΟΣ Παν.,Πρόεδρος ΠΟΑΣΑ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, Γεν. Γραμ. Συνδ. Αθηνών κ. ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ Χαρ., Πρόεδρος Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ.

Φώτο ΙΤΑΛΙΑ : Με Συναδέλφους










Γεν.Γραμ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης
Πρόεδρος ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ 

ΡΩΣΙΑ : 



Γεν. Γραμ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης
Πρόεδρος ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ

Ε.- Ανελλιπώς παρουσία – συμμετοχή σε διαμαρτυρίες ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.


Φώτο στη Διεθνή ΄Εκθεση Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΑ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο ως επίσης διακρίνεται και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ. ΜΠΕΤΑΣ Δημήτριος.

ΣΤ.- Συνεχής παρουσία σε όλες τις Τοπικές Εορτές ή Εθνικές Εκδηλώσεις και επισκέψεις.

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας 




Φώτο  μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου - Αντιπεριφερειάρχης οι : ο  Γ.Γ. κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης, ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Αντιπεριφερειάρχης κ. ΜΑΛΤΕΖΟΣ Ιωάννης. ο Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος 

ΤΕΛΟΣ.  Ο Σύνδεσμος έχει προσφέρει αξιόλογο έργο κυρίως στον κοινωνικό Τομέα. Ειδικότερα έχει συμπαρασταθεί σε αναξιοπαθούντα άτομα, έχει προσφέρει οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους, έχει ενισχύσει οικονομικώς την προσπάθεια για την αγιογράφηση του Ιστορικού Ναού Αγ. Γεωργίου στο Μακρυγιάννη κ.λ.π. 
Συμπαρίσταται ηθικά στο ΄Εργος της Αστυνομίας και έχει επιβραβεύσει τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. 

Γραφείο Δημάρχου Ναυπλιέων 

Φώτο οι : Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρ., Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Δημήτριος, Αντιπρόεδρος Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων/νος, Πρόεδρος Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ 



Επίσκεψη στο Γραφείο του Συνδέσμου



Φώτο οι : Πρόεδρος Συνδέσμου κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Βουλευτής Αργολίδας κ. ΑΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης,  Αντιπρόεδρος κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάν.



Φώτο οι : Γ.Γ. κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάν.,Βουλευτής Αργολίδας κ. ΓΚΙΟΛΑΣ Ιωάννης, Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχ., Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρ.


Φώτο οι : Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρ.,Βοηθός Ταμίας κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη, Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχ., Γ.Γ. κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάν.



Καταθέσεις Στεφάνων στις Εθνικές κ.λ.π. Εορτές 








Κ. Π ρ ό ε δ ρ ε

Χωρίς να θέλω να παραθέσω εκατοντάδες άλλες πρωτοβουλίες – δραστηριότητες προτάσεις θα ήθελα να τονίσω την γενικότερη προσπάθεια όλου του Διοικητικού Συμβουλίου μας ώστε καταφέραμε να κάνουμε γνωστό και αγαπητό τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας στην Τοπική κοινωνία της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αλλά και Πανελλαδικά με αποτέλεσμα αυτή η ανταπόκριση του  κοινού να προκύπτει από την  συμμετοχή του στις προσκλήσεις μας αλλά και στα ταξίδια που διοργανώσαμε.     

Μετά ταύτα

Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ

Με προσωπική ταπεινότητα και με το έργο που έχει πραγματοποιηθεί στον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και όλων των συναδέλφων για την θέση στην Εξελεγκτική Επιτροπής της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στηρίζοντας  τον νύν Πρόεδρο κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο .-

Με Τιμή




Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



Υ.Γ.

1.- Παράκληση για την ενημέρωση των κ.κ. Αντιπροσώπων & Εκλεκτόρων του 21ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας.

2.- Ποιο αναλυτικά οι δραστηριότητες έχουν αναρτηθεί στο BLOGGER       « ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ »  Την  20-6-2020 και έχει αρχειοθετηθεί στην ετικέτα του BLOGGER            « Σύνδ. Αποστ. Ν.Αργολίδας ».



Φωτογραφίες με τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου που  υλοποίησαν τα προγράμματά του.

Διοικητικό Συμβούλιο 2012 - 2015.


ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ Κων/νος, Ειδικός Γραμματέας
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος Ταμίας
ΠΡΑΣΙΑΣ Γεώργιος Πρόεδρος
ΠΙΠΕΡΤΖΗΣ Δημήτριος Μέλος 
ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ Μέλος 
ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη Μέλος 
ΓΚΟΥΒΑΣ Νικόλαος Γενικός Γραμματέας


Οι ανωτέρω εικονιζόμενοι είναι μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου  οι οποίοι κίνησαν την διαδικασία και ενέταξαν τον  Σύνδεσμο ώστε να είναι να γίνει  μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας από το 2003 μέχρι σήμερα. 

Φώτο οι :  Α΄Πρόεδρος Αντιπρόεδρος κ. ΠΡΑΣΙΑΣ Γεώργιος, Ταμίας κ.ΓΚΟΥΒΑΣ Νικόλαος, Πρόεδρος κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος, Γεν. Γραμ. κ.  ΚΟΥΡΕΤΑΣ Ηλίας, Βοηθός Ταμία κ. ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ Κων/νος, Β΄Αντίπρόεδρος ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος


Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου από Ιούνιο  2015 έως τον Ιούνιο του 2018.

Φώτο : Αντιπρόεδρος κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάν., Ειδ.Γραμ. κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη, Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, Βοηθός Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα, Βοηθός Ταμία  ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας. 




Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου 

από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι σήμερα.




Φώτο οι : Ειδικ. Γραμ. κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντ.,Βοηθός Ταμίας κ. ΚΑΡΑΛΗ Θεώνη, Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχ., Αντιπρόεδρος κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρ.,Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ-ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παν., Μέλος κ. ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ιωάν. ( Εκ του Πυροσβεστικού Σώματος).


Το πρόγραμμα του Συνδέσμου κάθε χρονιά ήταν, είναι και θα είναι ποικίλο και πρωτοπόρο.- 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου