ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Συνέχεια υλοποίησης Εκδρομής Συνδέσμου Αποστρ.Σωμ. Ασφαλείας Ν.Αργολίδας Μεσολόγγι-Ναύπακτο-Ορεινή Ναυπακτία-Γαλαξίδι

 


Στην  επιστροφή μας την επομένη έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο Αποστράτων  Ν. Αχαΐας κ. ΒΟΡΓΙΑ Κων/νο ο οποίος και αυτός κέρασε καφέδες και αναψυκτικά.

Το 2 ρο πραγματοποιήθηκε  με πλήρη επιτυχία.

Σε κάθε Εκδρομή του Συνδέσμου συμμετέχουν και νέοι συνταξιδιώτες οι οποίοι γίνονται φίλοι με τους παλιούς και όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα.

΄Ολοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ, την Ταμία κ. ΛΙΤΣΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ και τον ΄Αγγελο ΖΑΦΕΙΡΗ ιδιοκτήτη και Οδηγό του Λεωφορείου για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση αυτού του 2 ρου όπου όλοι μας το είχαμε ανάγκη λόγω της άσχημης ψυχολογίας που έχει δημιουργήσει η πανδημία. 

Ζήτησαν όπως σύντομα προγραμματιστεί και άλλη εκδρομή με περισσότερες διανυκτερεύσεις κάτι που οι συμμετέχοντες του Δ.Σ. θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν.

Με αυτές τις ωραίες αναμνήσεις τελείωσε το 2 ρο.

Το οδοιπορικό  με περισσότερη ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό για το 2 ρο θα αναρτηθεί εδώ στο BLOGGER " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  " όταν   ετοιμαστεί    με ταυτόχρονη ενημέρωση στο face για τα μέλη – φίλους που συμμετείχαν στο 2 ρο αλλά και για όλους εσάς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου