ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Αυτή είναι η νέα άοπλη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που θα διαλύει τις συναθροίσεις

 

Αυτή είναι η νέα άοπλη ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που θα διαλύει τις συναθροίσεις

Μια νέα Ομάδα αστυνομικών ενεργοποιήθηκε σήμερα, παρέχοντας τις υπηρεσίες της στον τομέα της διαχείρισης και οριοθέτησης δημόσιων συναθροίσεων και το όνομα της ΟΔΟΣ. Η νέα ομάδα ΟΔΟΣ ήταν αυτή που έβαλε φραγμό στα σχέδια Βαρουφάκη να φτάσει μπροστά από την Αμερικανική Πρεσβεία.

Η «Ο.Δ.Ο.Σ.» σήμερα αποτελείται από (46) αστυνομικούς, (28) γυναίκες και (18) άνδρες, οι οποίοι έχουν λάβει ειδικευμένη εκπαίδευση για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.

Φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο – θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό σφυρίχτρα και kit πρώτων βοηθειών.

odos3025621

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας, και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.

odos3025629

Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ 25 με επικεφαλής τον Γιάνη Βαρουφάκη πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το Πολυτεχνείο, απ’ όπου ξεκίνησε πορεία που εξελίχθηκε σε καθιστική διαμαρτυρία επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας στο μπλόκο της Αστυνομίας.

Σκόπευαν να κατευθυνθούν προς την αμερικανική πρεσβεία αλλά τους σταμάτησε η αστυνομία στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής.

ΟΔΟΣ

Έτσι, ο Γιάνης Βαρουφάκης και ακόμη 6 βουλευτές του κάνουν καθιστική διαμαρτυρία επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας στο μπλόκο της Αστυνομίας λίγο πιο πάνω από το Hilton, διότι δεν τους επετράπη η περαιτέρω προσέγγιση στην Πρεσβεία των ΗΠΑ. Πηγή: dikaiologitika.gr

ΠΗΓΗ : " https://sofalogia.gr     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου