ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

ΕΚΔΡΟΜΗ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στην ΣΕΡΒΙΑ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μετά την ακύρωση του ταξιδίου στο ΙΣΡΑΗΛ λόγω της εμπόλεμης κατάστασης δρομολογούμε Εκδρομή στην ΣΕΡΒΙΑ λαμβάνοντας υπ΄ όψιν όλες τις  ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ εξελίξεις και κάνοντας μία περιήγηση στις αναρτήσεις σας ενημερώνουμε με αποσπάσματα αυτών. 

Το Πρόγραμμα με ημερομηνία της ΕΚΔΡΟΜΗΣ  και το κοστολόγιο θα βγει και θα αναρτηθεί  περίπου μέχρι τέλος του μηνός. 

( Πιθανή ημερομηνία ΄Εναρξης Εκδρομής 6-7-2021 κατά 95 % ).


Διάφορε φωτογραφίες από την ΣΕΡΒΙΑ που ήταν στην Goggle σε  αναρτήσεις.


Δικές μας φωτογραφίες θα μπορείτε να έχετε όλοι εσείς που διαβάζετε τις αναρτήσεις μας εκτός από αυτούς που θα θελήσουν να είναι μαζί μας.

Δήλωση ενδιαφέροντος δύναται να δηλώνετε στο e-mail. mantasmix@gmail.com  

  


Σερβία: Εμβολιάστηκε το 40% των κατοίκων του Βελιγραδίου. ΠΗΓΗ : ωhttps://www.economistas.gr όπως μας γνωστοποιεί η παρούσα ανάρτηση. ΠΗΓΗ : Φωτογραφία από  https://kalidoni.gr ΠΗΓΗ :  https://www.economistas.grΠΗΓΗ  : https://www.athina984.gr

Ανακοίνωση. Σερβία: Ικανοποίηση για το πράσινο πιστοποιητικό – Συμφωνία με Ελλάδα
Απόσπασμα εκ ανακοίνωσης 

Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτήρισε η κ. Μάτιτς το γεγονός ότι η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δίδει την δυνατότητα στις χώρες της ΕΕ να αποφασίσουν μεμονωμένα ποια εμβόλια θα αποδεχθούν. Έκανε ειδική αναφορά στην Ελλάδα και ανήγγειλε την υπογραφή συμφωνίας σε διμερές επίπεδο για την αμοιβαία αναγνώριση του πιστοποιητικού εμβολιασμού. «Με την Ελλάδα συζητούμε εδώ και δύο μήνες για το θέμα αυτό και στις 29 Μαΐου ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης θα επισκεφτεί το Βελιγράδι όπου θα εξετάσουμε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες.

Παράλληλα υπάρχει και στενή συνεργασία των υπουργείων ψηφιακής πολιτικής των δύο χωρών για να καθοριστεί η μορφή του ψηφιακού πιστοποιητικού που θα χρησιμοποιηθεί» ανέφερε η Σερβίδα υπουργός Τουρισμού. Τόνισε ότι κάποιες χώρες όπως η Τουρκία και η Αίγυπτος δήλωσαν ότι θα αποδεχθούν τα σερβικά πιστοποιητικά ωστόσο – όπως είπε – η σερβική κυβέρνηση επιθυμεί την συμφωνία με την Ελλάδα για την θερινή περίοδο λόγω της εγγύτητας αλλά και με άλλες χώρες τις ΕΕ για οικονομικούς λόγους.

ΠΗΓΗ : https://www.cna.gr  

Εφτασε στα γραφεία του Κρητικού Πρακτορείου Ειδήσεων (cna.gr), μια πολύ συγκινητική φωτογραφία, από έναν άνθρωπο που μεγάλωσε και παντρεύτηκε στον Αγιο Νικόλαο, Κρήτης και τώρα πλέον ζει μόνιμα στην Σερβία. Ο άνθρωπος αυτός δεν ξέχασε ποτέ την πατρίδα όπου μεγάλωσε και έζησε, την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ : https://www.google.gr


΄Ενα Κράτος με καλές σχέσεις με την ΕΛΛΑΔΑ όλοι μπορείτε να δείτε διάφορα τοπία και φωτογραφίες.

Το πλάνο της Εκδρομής είναι δύο (2) διανυκτερεύσεις ΕΛΛΑΔΑ Θεσσαλονίκη όταν πηγαίνουμε και όταν γυρίζουμε για ποιο ξεκούραστο ταξίδι. Στο Βελιγράδι 3 ( 3 ) Διανυκτερεύσεις. 

Λεπτομέρειες στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου