ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Αναδρομή στην Ιστορία του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας (2015 - 2021 ). Μία καινούργια Αρχή.

 


Την 8 Ιουνίου 2021 ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για την Ελεγκτική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α. ).

Συνέχεια σας ενημέρωσα για το έργο που πραγματοποιήθηκε κατά χρονιά από το 2015 μέχρι το 2020 όπως θα διαπιστώσατε πέντε χρόνια γεμάτα  δραστηριότητες και παρουσίες του Συνδέσμου στα κοινωνικά δρώμενα του Νομού.

Το 2021 ως επετειακό έτος ο Σύνδεσμός μας ασχολήθηκε με τα Ιστορικά κειμήλια και την ολοκλήρωση των προθηκών, του φωτογραφικού υλικού όπου πολλές από αυτές αναρτήθηκαν στην αναδρομή που έγινε αλλά και συνεχίζεται.


Δεν πρέπει να ξεχνάμε την Ιστορία μας 



Αυτά έφεραν τον Σύνδεσμο σε ένα πολύ καλό επίπεδο στην κοινωνία της Αργολίδας αλλά και να γίνει γνωστός σε Πανελλαδικό επίπεδο. 

Σε σύνολο δραστηριοτήτων ξεπεράσαμε τις 160  όλες αυτές πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και με την βοήθεια όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας.

Μία φωτογραφία 1000 λέξεις οι 160 φωτογραφίες πόσες χιλιάδες λέξεις είναι; 

Επειδή όλα αυτά μιλούν μόνα τους είναι περιττό ότι άλλο γραφτεί. 

Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου και η μικρή εμπειρία που απόκτησα θα μπορώ να βοηθήσω και εγώ την Ομοσπονδία στο πλευρό του αυριανού Προέδρου Ευάγγελου ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ όπως και το γνωστοποίησα στην πρώτη μου ανάρτηση με την υποψηφιότητά μου. 

Μία θέση στο ψηφοδέλτιο είναι ΤΙΜΗ.

Το 2021 θα έχει τις βάσεις για μία καινούργια αρχή για την Π.Ο.Α.Σ.Α και κατ΄ επέκταση οι Σύνδεσμοι - Ενώσεις που είναι υπό την σκέπη της. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους συνυποψήφιους.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου