ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συγκεντρώνει Πώματα για τα " ΑΜΕΑ " ΟΔΥΣΣΕΙΑ "


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ξεκίνησε με το έγγραφό του  ( Ε - 21/514/7 από 11-12-2017 )  και ενημέρωσε  τα Μέλη του για την συλλογή μικρών πλαστικών πωμάτων από τα μπουκάλια του Νερού που συγκεντρώνει στο Γραφείο του Συνδέσμου και δεν έχει σταματήσει και κατά διάφορα χρονικά διαστήματα έχει προσφέρει. 


Σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε δεν ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από την βοήθειά μας με κάθε τρόπο και μέσο.

Μπορούμε με δικές μας ενέργειες να προστατεύσουμε το περιβάλλον από πλαστικά που το επιβαρύνουν και ταυτόχρονα να δώσουμε μία μικρή βοήθεια στο Σύλλογο  ΑΜΕΑ Νομού Αργολίδας. 

Το γραφείο  KINISIS  ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ.  Υπηρεσίες Διαδικτύου & Τουρισμού που βρίσκεται στην οδό Καλαμάτας - 3 ΝΑΥΠΛΙΟ  Τηλ. - fax  2752099499 ΚΙΝΗΤΟ. 6974128427 Παναγιώτης ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ WWW.kinisis.eu  e-mail. info@kinisis μας περιμένει.

Ο Σύνδεσμός μας είχε συγκεντρώσει το 2021 έναν μεγάλο αριθμό πωμάτων  τα οποία  προσέφερε στο αναφερόμενο γραφείο  χθές 14 Ιουνίου 2021.    όπου στο σύνολό τους ξεπέρασε την μέση στο βαρέλι που βλέπετε. 



Συνεχίζοντας την προσπάθεια μπορούν τα μέλη  και οι φίλοι να φέρνουν στο γραφείο του Συνδέσμου ή στο γραφείο KINISIS όπου εξυπηρετείστε ο σκοπός είναι κοινός και αξίζει.-








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου