ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Υποψηφιότητα ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ Προέδρου Σ.Α.Σ.Α. Ν. Αργολίδας για Εξελεγκτική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας " Π.Ο.Α.Σ.Α."

 


 

Ναύπλιο Ιούνιος 2021

ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Κύριοι  Πρόεδροι

 Συνάδελφοι των  Δ.Σ. – Σύνεδροι  και   αγαπητά μέλη

 

Μετά από ενημέρωση του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με θέμα την υποβολή υποψηφιότητάς μου κατά τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στο 21ο Συνέδριό μας,  για την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, σας γνωρίζω τα πιο κάτω ήτοι :



1.   Σε όλες τις Εκλογικές αναμετρήσεις από το 2012 οι συνάδελφοι με κατέταξαν στην πρώτη θέση.    Σε δύο  συνεχείς αρχαιρεσίες των εκλεγέντων στο  Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, το 2015, το 2018  , οι συνάδελφοί μου με τίμησαν και με εξέλεξαν στη θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

2.   Αλάνθαστο, πιστεύω, κριτήριο των συναδέλφων μου για την τιμητική θέση αυτή υπήρξε, η γραμματειακή εμπειρία μου, την οποία έχω θέση στην προσφορά οιασδήποτε βοήθειας μου ζητηθεί από τους  συναδέλφους καθ΄ όλο το 24 ωρο.

3.   Επιγραμματικά δε θα αναφέρω – υπενθυμίσω δράσεις – πρωτοβουλίες του Συνδέσμου μας που έτυχαν επαίνων για την ενεργητικότητα – πρωτοβουλία – κοινωνική ανταπόκριση, ήτοι :

Α.- 1η  Περιφερειακή Συνδιάσκεψη των  Συνδέσμων  - Ενώσεων Ν. Ελλάδος της Π.Ο.Α.Σ.Α. στο Ναύπλιο στη  1η ΒΟΥΛΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ  όπου αρκετοί από εσάς συμμετείχατε

     





Β.- Λειτουργία και δεύτερου Γραφείου Συνδέσμου προς εξυπηρέτηση συναδέλφων της πόλεως ΄Αργους.



Γ.- Εκδήλωση για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου μας με ταυτόχρονη εγκαινίαση Μουσειακού χώρου με Ιστορικά κειμήλια – στολές κ.λ.π.

               





Μετά από τα εγκαίνια συνεχίστηκε η προσέλευση Ιστορικών Κειμηλίων και απαιτήθηκε και νέα προθήκη ( Μεσαία ).





Στην συνέχεια μία ιδέα ενός μέλους του Δ.Σ. κ. ΚΟΚΚΟΡΟΥ Ηλία να γίνει ΄Αλμπουμ φωτογραφιών των μελών όπου και υλοποίησα και με την σύγχρονη τεχνολογία, δημιουργήσαμε τα KAPA FIX και αυτά συμπληρώνουν το  Εκθεσιακό χώρο  διαχρονικά  κατά περίπτωση και κατά χρονιά. Ακόμα είναι αρκετά προς επεξεργασία.   





Δ.-
Πραγματοποίηση πέντε (5) Πολυήμερων Ταξιδιών στο Εξωτερικό ως και δύο  (2) Προσκυνηματικές Εκδρομές – Επισκέψεις  στο  ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ και στην ΠΑΤΜΟ. 



Ε.- Ανελλιπώς παρουσία – συμμετοχή σε διαμαρτυρίες ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.







ΣΤ.- Συνεχής παρουσία σε όλες τις Τοπικές Εορτές ή Εθνικές  κ.λ.π. Εκδηλώσεις .













Οι σχέσεις μου με την φυσική Ηγεσία της Ελληνικής 

Αστυνομίας  είναι οι καλύτερες σε σημείο που ο Γεν. 

Αστυνομικός Διευθυντής Πελ/σου Ταξίαρχος κ. 

ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης να έχει εκτιμήσει το έργο μας το 

οποίο και μεταφέρει στους άλλους  Συνδέσμους περιφερείας 

του ως παράδειγμα προς μίμηση.

Χωρίς να θέλω να παραθέσω εκατοντάδες άλλες πρωτοβουλίες – δραστηριότητες προτάσεις θα ήθελα να τονίσω την γενικότερη προσπάθεια όλου του Διοικητικού Συμβουλίου μας ώστε καταφέραμε να κάνουμε γνωστό και αγαπητό τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας στην Τοπική κοινωνία της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αλλά και Πανελλαδικά με αποτέλεσμα αυτή η ανταπόκριση του  κοινού να προκύπτει από την  συμμετοχή του στις προσκλήσεις μας αλλά και στα ταξίδια που διοργανώσαμε και διοργανώνουμε.







Με τις ελάχιστες φωτογραφίες στην παρούσα ανάρτηση διαπιστώνει κανείς  το μέγεθος των δραστηριοτήτων. 

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι η επιλογή για τα ΚΑΡΑ FIX  είναι πάνω από 10.000 φωτογραφίες και στο σύνολό τους με αυτά που επεξεργάζονται είναι στα 10.  

Ποιο αναλυτικά οι δραστηριότητες έχουν αναρτηθεί στο BLOGGER                      « ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ » ως επίσης στα e-mail  και  face των Συνδέσμων και Ενώσεων.

 Η ενημέρωση αυτή γίνεται διαχρονικά από το 2015 

όπου 

ανέλαβα ως Πρόεδρος μέχρι σήμερα.


Είμαι υπέρ της ανταλλαγής απόψεων και ιδεών από τις 

οποίες δημιουργήθηκαν οι προθήκες  και όχι μόνο 

όπως προανέφερα.

Μετά ταύτα

Και με προσωπική ταπεινότητα θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και όλων των συναδέλφων για την θέση στην Εξελεγκτική Επιτροπής της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας « Π.Ο.Α.Σ.Α. »

Οποιαδήποτε θέση υποψηφιότητας σε ένα Πανελλήνιο 

ψηφοδέλτιο είναι ΤΙΜΗ για τον καθένα μας είτε αυτός 

εκλεγεί είτε όχι.


Με  την λίγη εμπειρία που απόκτησα ως 

Πρόεδρος αυτά τα χρόνια θα μπορώ να 

βοηθήσω και εγώ την Ομοσπονδία και στο 

πλευρό του αυριανού


 Π ρ ο έ δ ρ ο υ


 Ευάγγελου 

ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. 

Με Τιμή

Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου