ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ: Eντυπωσιακή επίδειξη από άνδρες της ΕΚΑΜ στον πύργο του ΟΤΕ, ο σκύλος της ΕΛ.ΑΣ. και ο… Peanut

 


Το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην 85η ΔΕΘ, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Άνδρες της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας ετοίμασαν μια εντυπωσιακή επίδειξη, όπου δύο εξ αυτών, με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού κατέβηκαν από τον πύργο του ΟΤΕ. Αμέσως μετά, μια άλλη ομάδα ανδρών του ΕΚΑΜ “επεσε” από τον πύργο στο έδαφος με ειδικά σχοινιά, με το χειροκρότημα να είναι θερμό.

Αμέσως μετά, ακολούθησε επίδειξη από εκπαιδευμένο σκύλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Μετά το πέρας αυτής και αφού οι επιδόσεις του τετράποδου ζώου ήταν άριστες, ο πρωθυπουργός αστειευόμενος είπε: “Έχει ακόμη πολλά να μάθει ο Peanut”, αναφερόμενος στον αδέσποτο σκύλο που υιοθέτησε πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης και ζει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν από κοντά αστυνομικούς και να πάρουν μια μικρή γεύση από τον στόλο που διαθέτει, όπως είναι ο “Τυφώνας”. Πρόκειται για ένα όχημα που επιχειρεί στον Έβρο σε περιπτώσεις όπου είναι απροσπέλαστο το οδικό δίκτυο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του Thestival:


ΠΗΓΗ : http://policenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου