ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α.

 


Αγαπητοί συνάδερφοι σας ενημερώνω ότι μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας εκπροσώπησα το σύνολο των αποστράτων Σ.Α. στη μεγάλη πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην πλατεία Κλαυθμώνος την 8-10-21.

Στα πλαίσια αυτά σας αποστέλλεται το εκδοθέν δελτίο τύπου που εκφράζει απόλυτα τους στόχους και τις επιδιώξεις της ΠΟΑΣΑ.

Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος

Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ.



ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΙΚΑ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –  ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ  

Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ. (210) 52 29 442 –ΦΑΞ.52 29 907

E-mail osika@otenet.gr

 

Αθήνα 11/10/2021

 

Δελτίο τύπου της ΣΕΑ για την Πανελλαδική Συγκέντρωση των Συνταξιούχων στις 8/10/2021 στην Αθήνα

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των συνταξιουχικών οργανώσεων στέλνει συναδελφικά αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους συνταξιούχους της χώρας μας που κάτω από αντίξοες καιρικές και υγειονομικές συνθήκες έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν στην πανελλαδική Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση της Αθήνας.

 

Η αγωνιστική αυτή  κινητοποίηση απέδειξε για μια ακόμη φορά αυτό που οι συνταξιούχοι έχουν σύνθημά τους «Είμαστε απόμαχοι της δουλειάς όχι της ζωής και του αγώνα και διεκδικούμε ό,τι άδικα μας έχετε αφαιρέσει».  Το χαρακτηριστικό αυτής της συγκέντρωσης ήταν ένα ατελείωτο ποτάμι από ομπρέλες αποφασισμένων ανδρών και γυναικών της τρίτης ηλικίας παντός καιρού, που έφθασε από κάθε γωνιά της χώρας μας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και πλημμύρισε για πολλές ώρες για μια ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας.

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της σημαντικής αγωνιστικής εκδήλωσης για όλες τις προσπάθειες που έγιναν για να πραγματοποιηθεί η διοργάνωσή της και το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο με πολύ περισσότερο κόσμο πού ήθελε να συμμετέχει αν δεν είχαμε αντικειμενικά αυτές τις δυσκολίες.  

 

Όλη η προσπάθεια που έγινε μέσα σε αυτές τις αντιξοότητες αναδείχνει τις δυνατότητες που έχουμε και χρειάζεται να  αξιοποιήσουμε για να συνεχίσουμε τους αγώνες μας. Και στις δυσκολίες  της πανδημίας και να απαντήσουμε με μεγαλύτερη ένταση της δουλειάς μας, ώστε να ανοίξουμε προοπτική για ακόμη μεγαλύτερους και αποτελεσματικούς αγώνες.

 

Όπως ήδη ανακοινώσαμε μετά το πέρας της αγωνιστικής μας διαδικασίας η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό δεν πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φορά. Η  αντιπροσωπεία της ΣΕΑ συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη, του επισήμανε αυτό το αρνητικό γεγονός και ζήτησε άμεσα να πραγματοποιηθεί το ραντεβού και να δοθούν απαντήσεις στο υπόμνημα με τα αιτήματα των συνταξιούχων που αρκετό καιρό πριν του έχει γνωστοποιηθεί. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι αυτό θα γίνει σύντομα με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεθεί χρόνος στο πολύ πυκνό πρόγραμμά του. Αναμένουμε το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό και παραμένουμε στις επάλξεις του αγώνα γιατί γνωρίζουμε πως ό,τι μέχρι σήμερα αποτρέψαμε και κερδίσαμε είναι αποτέλεσμα του αγώνα μας. Η ΣΕΑ θα σας ενημερώνει όπως κάθε φορά για οποιαδήποτε εξέλιξη. 

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις

Ενσωματωμένη εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου