ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Περιόδου 2022




Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας σας ενημερώνει για την λειτουργία Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον ΄Αγιο Ανδρέα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνα Αττικής, κατά την θερινή περίοδο έτους 2022 " Παιδική κατασκήνωση χωρίς τη συνοδεία γονέων " 

Θα φιλοξενηθούν παιδιά του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας  εν ενεργεία και εν αποστρατεία από όλη την Ελλάδα σε πέντε (5) κατασκηνωτικές περιόδους.

Τα παιδιά ( αγόρια - κορίτσια ) θα φιλοξενηθούν σε χωριστά κτιριακά συγκροτήματα, κατά φύλλο, με χωριστούς κοιτώνες και θα έχουν χωριστές εγκαταστάσεις υγιεινής. 

Τυχόν ενδιαφερόμενοι γονείς που είναι Απόστρατοι δικαιολογητικά δύναται να υποβάλλουν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα  μέχρι 31-3-2022.

Λαμβάνοντας υπόψιν την επιδημιολογική κατάσταση η λειτουργία της Κατασκήνωσης θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον αποφασισθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που θα ορισθούν για τον περιορισμό της Εξάπλωσης του ιού COVID - 19. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου