ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Προγραμματισμός ταξιδίου στο ΜΑΡΟΚΟ του Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Ν. Αργολίδας με Φωτογραφικό Υλικό

 





Αρχές του μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ( 1-7-2022) σας έγινε σχετική ενημέρωση το ότι ήδη ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ήδη έχει ξεκινήσει την διαδικασία προς πραγματοποίηση του αναβληθέντος Ταξιδίου στο ΜΑΡΟΚΟ.




Το Τουριστικό Γραφείο του κ. ΖΑΦΕΙΡΗ ΄Αγγελου στο αναβληθέν ταξίδι μηνός Φεβρουαρίου 2022 με μεγάλη προσπάθεια και υπευθυνότητα μας επέστρεψε στο ακέραιο τις προκαταβολές.






Τώρα ο Σύνδεσμος και το Τουριστικό Γραφείο που ήδη έχουν  ξεκινήσει την  διαδικασία της προετοιμασίας όπως σας είχε ενημερώσει ότι αναβάλλεται για φθινόπωρο προγραμματίζεται τώρα για το τρίτο 10 ήμερο  μηνός Οκτωβρίου 2022 η έναρξή του.



Η παρούσα αυτή ενημέρωση απευθύνεται ΔΗΜΟΣΙΑ για τυχόν επιθυμούντες αλλά και προσωπικά σε σας που ήδη είχατε πληρώσει προκαταβολές.




Τώρα ζητάμε με την σειρά μας την δική σας υπευθυνότητα για την ενημέρωση σε εύλογο χρονικό διάστημα ( μέχρι 20-7-2022 ) το αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο ταξίδι που προγραμματίζεται καθότι ήδη υπάρχει λίστα αναμονής.
' Οποιος ακόμη επιθυμεί μπορεί να το δηλώσει για να το γνωρίζουμε και εφ΄ όσον αυτό είναι εφικτό θα υλοποιήσουμε την επιθυμία όταν υπάρχουν ακυρώσεις. 





Εσείς έχετε το πρώτο λόγο και εμείς για να είμαστε σωστοί απέναντί σας, σας στέλνουμε την παρούσα ενημέρωση σε προσωπικό επίπεδο.






Ζητάμε υπεύθυνη απάντηση καθότι οι όροι είναι πλέον πιο αυστηροί όπου ανάλογα τον αριθμό θα είναι η βασική προϋπόθεση για την  σύμβαση με την Αεροπορική Εταιρεία που θα συνεργαστούμε, που σήμερα ζητούν ακριβές αριθμό ατόμων για να μας προσδιορίσουν τις ημερομηνίες.











Οι όροι θα μας  γνωστοποιηθούν μόλις κάνουμε την κράτηση και απ΄ ευθείας θα σας τους γνωστοποιήσουμε ως επίσης και το χρηματικό ποσό όπου τότε θα ζητηθούν οι Προκαταβολές, εάν  οι όροι μας γνωστοποιηθούν πιο γρήγορα άμεσα θα ενημερωθείτε.














Από τι φωτογραφίες που βλέπετε διαπιστώνεται ότι γίνεται εργασία και βάσει του προγράμματός που και πάλι μπορεί να αναμορφώσουμε θα είναι  προς το καλύτερο για ένα ταξίδι που όλοι επιθυμούμε να πραγματοποιηθεί  πλην όμως  που άλλοι παράγοντες ήταν αυτοί που μέχρι σήμερα δεν υλοποιήθηκε. -

Σε όλες τις φωτογραφίες θα διαπιστώσετε τις αντιθέσεις των χρωμάτων.

                        ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ
 






ΕΣΑΟΥΙΡΑ





ΚΟΙΛΑΔΑ    ΝΤΑΝΤΕΣ


ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 


ΜΕΡΖΟΥΚΑ


ΟΥΑΖΑΖΑΡΤ






ΡΑΜΠΑΤ





ΤΑΓΓΕΡΙ






ΦΕΖ



Προσπαθήσαμε να βρούμε όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες  ώστε να ταξιδέψουμε νοερώς μέχρι να δούμε από κοντά τις ομορφιές του ΜΑΡΟΚΟΥ..


e mail: s.a.s.a.2015anapli@gmail.com ή  mantasmix@gmail.com 



Πηγή Φωτογραφικού υλικού από τις Ιστοσελίδες : PINTEREST  και  GOOGLE  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου