ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ταξίδι στο διαδίκτυο με ποικιλία φωτογραφιών

 Στα τόσα μέρη που έχουμε στον κόσμο είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσουμε τόσα ταξίδια.

Ας ταξιδέψουμε διαδικτυακά βλέποντας επίσης τα σύγχρονα μεταφορικά μέσα που υπάρχουν και τι στο μέλλον μπορεί να κατασκευαστούν.

Τι να αναρτήσεις από αυτά που μας στέλνουν.

Η σελίδα  https://gr.pinterest.com που είναι η πηγή των πάρα κάτω φωτογραφιών έχει ένα πλούσιο υλικό που μέσα από αυτό σας αναρτώ μερικές για όλους τους φίλους που επίσης τους αρέσει να βλέπουν και να απολαμβάνουν έστω και νοερώς.



Ένα καταφύγιο μπροστά στον ωκεανό στις Μαλδίβες... 





Μείναμε έκπληκτοι από τη χλιδή που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας για τα πιο ακριβά γιοτ στον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε.





Τα κρουαζιερόπλοια συνεχίζουν να εξελίσσονται και αυτό μας οδήγησε να θέσουμε το ερώτημα, πώς θα είναι τα κρουαζιερόπλοια στο μέλλον; Ψάξαμε στις βαθιές γωνιές του διαδικτύου και βρήκαμε μια ενδιαφέρουσα ποικιλία










Αποκαλύφθηκε για το Ντουμπάι η πρώτη ελεγχόμενη από το κλίμα πόλη στον κόσμο

Το Ντουμπάι αποκαλύπτει σχέδια για την πρώτη εσωτερική πόλη στον κόσμο – ένα θέρετρο ελεγχόμενης θερμοκρασίας με αναδιπλούμενη οροφή και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον κόσμο.




gizmodo.jp
Σωστά, αν υπήρχε ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο, αυτό το είδος διαμερίσματος θα ήταν ωραίο (με γκαλερί)
Είτε είναι ο 10ος όροφος είτε ο 20ος όροφος, μπορώ να το βάλω δίπλα στο σπίτι μου. Στη Γαλλία, ο σχεδιασμός του διαμερίσματος πύργου στο Μονπελιέ είναι μοναδικός. Είναι μια φουτουριστική πόλη. Φυσικά, αυτό το τμήμα που προεξέχει δεν είναι χώρος στάθμευσης για ιπτάμενα αυτοκίνητα, αλλά βεράντα για να απολαύσετε τον ήλιο. Οι αρχιτέκτονες Sou Fujimoto, Nicolas Laisné και Manal Rac..





jeanpaal Καλύτερος εσωτερικός σχεδιασμός και ρύθμιση σε κατηγορία Α στην Αμερική από τον faaaaaaaaar. Εντυπωσιασμένος




Mercedes Sprinter Van προσαρμοσμένο ώστε να περιλαμβάνει ένα πλήρες πολυτελές υπνοδωμάτιο κατάλληλο για κάθε Baller με εσωτερικό που μοιάζει με το love pad του Versace.





Αξεσουάρ MINI | Αξεσουάρ MINI Εσωτερικού & Εξωτερικού
Θέλετε να προσαρμόσετε το MINI σας; Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ MINI, συμπεριλαμβανομένων κιτ ταμπλό, απόχρωση παραθύρων, ανοιχτόχρωμη απόχρωση, περιτυλίγματα και άλλα.





Στην Αμερική, έχουμε ένα ρητό: Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή. Αυτά είναι τα πράγματα για τα οποία μιλούν οι περισσότεροι όταν μιλούν για κάτι υψηλής ποιότητας. Στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά που ωθούν




Gallery of Machou Designs Το μεγαλύτερο αστικό γεωργικό πάρκο στον κόσμο για το Ντουμπάι - 8
Εικόνα 8 από 15 από τη συλλογή του Machou Designs στο μεγαλύτερο αστικό πάρκο γεωργίας στον κόσμο για το Ντουμπάι. Σούπερ Παρκ του Ντουμπάι. Εικόνα Ευγενική προσφορά του Ομίλου Machou Architects.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου