ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Καλή επιτυχία στον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΑ κ.ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ υποψήφιο με τον κ. Κώστα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στην παράταξη " ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ

 


Χθες  2 Ιουλίου 2023 πληροφορηθήκαμε την απόφαση του κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγέλου Προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α. ότι θα είναι υποψήφιος με την παράταξη " ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ   "  του Κώστα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην δύσκολη απόφασή σου όπως αποφάσισες.

Εδώ πραγματικά θα ήθελα να κάνω μία προσωπική κριτική        ( Υπενθυμίζω ότι το blog Απόστρατοι Νομού Αργολίδας ) είναι προσωπικό. 

Γνωρίζω τον κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο από  το 2015 όταν ανέλαβα Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας. Βρέθηκα μαζί σου πολλές φορές σε αντιπαραθέσεις σε διάφορα θέματα του Συνδέσμου.

Στην πορεία του χρόνου όμως διαπίστωσα ότι αντιλαμβάνεσαι  άμεσα τις δικές μου απόψεις και έδινες λύσεις.

 Αυτό είναι μία προσωπική σου ικανότητα.

Ανέλαβες την Ομοσπονδία από ένα επίπεδο και σήμερα με την προσωπική σου προσπάθεια συνεργαζόμενος με τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια έφθασες στο καλύτερο επιθυμητό επίπεδο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επανεκλέγεσαι ως Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α. μέχρι σήμερα.

Τα προσωπικά σου χαρίσματα τα διαπιστώνεις διαχρονικά και ειδικότερα όταν εκφωνεί  τους λόγους.

Για τις δραστηριότητες σου  στον χώρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. όπου προεδρεύεις όλοι οι Απόστρατοι γνωρίζουν την δυναμική σου παρουσία όπου για τα θέματα που μας απασχολούν έγιναν Υπομνήματα προς την Κυβέρνηση και ακόμα περισσότερο βρέθηκες σε συνάντηση  και έκθεσες τα θέματα του Υπομνήματος στον ίδιο τον Πρωθυπουργό     ( Πολλοί θα ήθελα να φθάσουν εκεί λίγοι όμως φθάνουν ).

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μερικά από τα αναφερόμενα θέματα του υπομνήματος να υλοποιηθούν.

Στο Σύλλογο του χωριού σου σε έβγαλαν και εκεί Πρόεδρο.

Όλα αυτά αποδεικνύουν την δυναμικότητά σου και όχι λόγια.

Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του  κ. Κώστα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Δημάρχου Αθηναίων να se επιλέξει στην Αθήνα για να είναι υποψήφιος.

Πρόεδρε η Πρόσκληση αυτή σε τιμά ιδιαιτέρως αλλά τιμά με την κίνηση αυτή το πρόσωπο του Δημάρχου γενικότερα προς τους Αποστράτους.

Εμείς οι Απόστρατοι θα είμαστε πάντα δίπλα σου  στο δύσκολο  δρόμου που διάλεξες και γνωρίζουμε καλά εφ όσον αύριο είσαι Δημοτικός Σύμβουλος μέσα εκεί θα στηρίζεις τους Αποστράτους με όλες τις δυνάμεις σου.-

 

ΚΑΛΗ


ΣΟΥ


 ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου