ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«Η Τουρκία μεταφέρει όπλα στη Συρία» καταγγέλει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης!

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/i-tourkia-metaferei-opla-sti-syria-kataggelei-o-epikefalis-tis-antipoliteysis.html#ixzz2m91l0aR3


 i-tourkia-metaferei-opla-sti-syria-kataggelei-o-epikefalis-tis-antipoliteysis

Επιμελεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Στην πολύ σοβαρή καταγγελία ότι η Τουρκική κυβέρνηση  μεταφέρει όπλα στη Συρία προχώρησε  ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, κ. Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, γράφει ο τουρκικός Τύπος.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του CHP   ο κ. Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δήλωσε ότι η μεταφορά όπλων προς τη Συρία, γίνεται υπό την επίβλεψη της ίδιας της  τουρκικής Στρατοχωροφυλακής.

Οι κατηγορίες βασίζονται σε μαρτυρία οδηγού φορτηγού ο οποίος συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας στα Άδανα στις 7 Νοεμβρίου . Το φορτηγό μετέφερε οπλισμό και ο οδηγός δήλωσε τότε ότι είχε ήδη παραδώσει άλλα δύο παρόμοια φορτία στο Ρεϊχανλί.

Το δικαστήριο στα Άδανα αποφάσισε να συλλάβει τον οδηγό του φορτηγού μαζί με άλλους δύο υπόπτους με την κατηγορία της μεταφοράς όπλων στη Συρία, ενώ απεφάνθη ότι ο τελικός προορισμός του φορτίου ήταν στρατόπεδο της Αλ Κάιντα που βρίσκεται στα σύνορα, κοντά στην τουρκική πόλη Ρειχανλί.  

OnAlert.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου