ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Έκτακτη επιχορήγηση στο Άργος. ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΠΗΓΗ :  "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
03/12/2013
Το ποσό των 150.000 ευρώ από το υπουργείο Εσωτερικών θα δοθεί άμεσα στον δήμο Άργους για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.
 
 

Στη σύσκεψη που έγινε χθες στο δημαρχείο της πόλης υπό τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη γνωστοποιήθηκε ότι θα δοθούν στον δήμο Άργους - Μυκηνών κονδύλια από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση των υποδομών και για αντιπλημμυρικά έργα.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος ζήτησε από τους υπουργούς να δοθεί επιπλέον επίδομα θέρμανσης στους πλημμυροπαθείς.
Στο μεταξύ, νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα από υπόγειο οικίας στο Άργος, κατά τη διάρκεια άντλησης υδάτων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο του Άργους, Δημήτρη Καμπόσο, που μίλησε στο Mega, πρόκειται για μια 55χρονη, πιθανότατα σερβικής καταγωγής, που διέμενε σε υπόγειο στο κέντρο της πόλης.
Όπως έγινε γνωστό, ήδη έχει αρχίσει η καταγραφή των ζημιών στις υποδομές, ενώ η καταγραφή των ζημιών σε καλλιέργειες ξεκινά σήμερα.
Από τις πλημμύρες καταστράφηκαν τρία γεφύρια. Δύο από αυτά βρίσκονται στα ορεινά της επαρχίας και εξαιτίας των ζημιών δυσκολεύει η πρόσβαση στα χωριά Καπαρέλι και Γυμνό, που εξυπηρετούνται μέσω δευτερευόντων δρόμων.
Παράλληλα, ζημιές έχουν υποστεί περισσότερα από 200 σπίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου