ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

«Στη… ΣΤΡΟΦΗ του Χρόνου». ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
24/12/2013
Στην τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του χρόνου, η ομάδα ραδιοφώνου της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ έχει ετοιμάσει μια αναδρομή στις σημαντικές στιγμές της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ.

Μιας εκπομπής που έφερε κοντά την Κοινότητα με όλους τους ακροατές που ήθελαν να μάθουν, να ενημερωθούν για την χρήση και τις συνέπειές της στους νέους και τις οικογένειές τους αλλά και για την απεξάρτηση όπως αυτή επιτυγχάνεται σε ένα στεγνό, δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής Θεραπευτικό Πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ, στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
Το μήνυμα «Μπορείς αλλά Όχι Μόνος» έφερε κοντά όχι μόνο τους έφηβους χρήστες και τις οικογένειές τους αλλά και πολλούς ανθρώπους που έμπρακτα έδειξαν το ενδιαφέρον τους στηρίζοντας την προσπάθειά μας και που τους ευχαριστούμε θερμά.
Η ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ είναι ένας τίτλος που εμπνεύστηκαν τα πρώτα μέλη της ΣΤΡΟΦΗΣ τη δεκαετία του ’90, βρίσκοντας βήμα και φωνή μέσα από το ραδιόφωνο επικοινωνώντας την ανάγκη για μια ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ για να τους οδηγήσει μακριά από τον κίνδυνο της χρήσης των ναρκωτικών δίνοντας μια ευκαιρία για μια ζωή καθαρή, μια ζωή με νόημα και ουσία.
Αρκετά χρόνια αργότερα, μια καινούργια προσπάθεια έκφρασης μέσα από τα FM και το διαδίκτυο βρήκε και πάλι ανταπόκριση και υποστήριξη.
Στο κλείσιμο αυτού του χρόνου, στην τελευταία εκπομπή του 2013, θα ακουστούν στιγμιότυπα από συναντήσεις με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, του αθλητισμού, των κοινωνικών οργανισμών, της δικαιοσύνης, της απεξάρτησης.
Κοντά μας σε αυτή τη γιορτινή εκπομπή θα είναι και ο Ευγένιος Τριβιζάς που μαζί με τους ήρωες των παραμυθιών του, θα μας δώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ευχές και μηνύματα που υπογραμμίζουν τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.
Συντονιστείτε στο www.kethea-strofi.gr/webradio.php (web radio Strofi) τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 4.00μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου