ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ

 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 05/02/2014
             
«ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ»
                        
 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ 
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
 
19:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ: 
«ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ»
 
Την βραδιά μας θα τιμήσει με την παρουσία του ο αξιότιμος κ. πρέσβης H.E Mr S R Makgetla και οι αξιωματικοί ακόλουθοι της Πρεσβείας της Νοτίου Αφρικής στην Αθήνα.
 
Με αέρα μοντέρνο αλλά και μία πολύπαθη και πολυσυζητημένη  πατίνα άλλης εποχής,  στον ίδιο παράλληλο με την Ελλάδα, όμως στο Νότιο ημισφαίριο , με κλίμα που «μυρίζει « Μεσόγειο και παρεμφερή βλάστηση, ήλιο και θάλασσα αλλά ... αντίθετες εποχές, η Νότια Αφρική  είναι μια χώρα αλλιώτικη από τις άλλες .
 Η απεραντοσύνη της, φιλοξένει  μια ιδιόρρυθμη πολυπολιτισμικοτητα, ένα κράμα της τοπικής Αφρικάνικης κουλτούρας και του Ευρωπαϊκού επεκτατισμού. Η φύση όμως  είναι ο κύριος πρωταγωνιστής και κλέβει την παράσταση. Σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρεθεί κανείς: βουνά, πεδιάδες, αμπελώνες, άγρια ζώα και μεγάλοι θηρευτές της σαβάνα, μανιασμένη θάλασσα, λίμνες, ποτάμια  και παντού μα παντού ένας ορίζοντας γεμάτος έντονα χρώμα .
Tο Cape Town – σημείο συνάντησης των δυο ωκεανός – είναι από τα ομορφότερα και πιο φιλικά μέρη του κόσμου, μια δροσερή και μοδάτη πόλη.  της Νοτίου Αφρικής. Γύρω της απλώνονται οι  αμπελώνες που παράγουν  μερικά από τα πιο φημισμένα κρασιά του κόσμου και ο φιδίσιος παραλιακός δρόμος, που περνάει από παραλίες με τουρκουάζ νερά, ψιλή άμμο και απόκρημνα βράχια οδηγούν σε  μικρά νωχελικά ψαροχώρια.
 
Στον αντίποδα του  ξέγνοιαστου Cape Town, το «μαύρο»  Γιοχάνεσμπουργκ.
Η πόλη απ’ την οποία ξεκίνησε ο αγώνας κατά του Απαρτχάιντ και όπου  σήμερα χτυπά η καρδιά της Νοτίου Αφρική. Από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πόλεις της «μαύρης ηπείρου», το Γιοχάνεσμπουργκ είναι ο «καθρέφτης» της χώρας. Οι ουρανοξύστες, οι άνθρωποι, τα ορυχεία και η γειτονία Soweto αφηγούνται την πρόσφατη ιστορία της χώρας, με το βλέμμα όμως στραμμένο στο μέλλον.
 
Όλα αυτά μαζί μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και έντονες συγκινήσεις που αποτυπώνεται έντονα στην μνήμη και τις αισθήσεις κάθε ταξιδευτή .  
 
Live παραδοσιακοί Αφρικανικοί χοροί,
κρασάκι και μεζεδάκια.
 
 
Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123
 
 ΠΗΓΗ :   
Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου