ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Yπερχρεωμένος πατέρας προσευχήθηκε για λίγα λεφτά και του ήρθαν εκατομμύρια

ΠΗΓΗ :  "        pentapostagma.gr         "    

Ανεργος, άστεγος, υπερχρεωμένος πατέρας 3 παιδιών κέρδισε το Jackpot

Indigente-gana-millones-de-euros-en-la-loteria_politicamain
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π. για pentapostagma.gr
Ένας υπερχρεωμένος πατέρας 3 παιδιών,  άνεργος και άστεγος λυτρώθηκε από το δράμα που ζούσε. Ο 55χρονος Ούγγρος  László Andraschek, κέρδισε τον πρώτο υπερτυχερό λαχνό στην λοταρία. Αγόρασε το εξιτήριο από την ανέχεια και την απελπισία με τα τελευταία  νομίσματα που  είχαν απομείνει στις τσέπες του. Ο László εισέπραξε συνολικά το ποσό των 2.000.000 ευρώ.

” Όταν συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί, έπεσα στα γόνατα και είπα στο Θεό:  ”Δεν σου ζήτησα Θεέ μου τόσα χρήματα. Προσευχήθηκα για να αποκτήσω αλλά όχι τόσα πολλά !”δήλωσε σε συνέντευξη.

1923620-img-vyhra-v-loterii-milionar
Ενώ το ευτυχές γεγονός  συνέβη εδώ και κάποιους μήνες, η περίπτωσή του δεν είχε γίνει γνωστή για ευνόητους λόγους. Δεν αποκαλύφθηκε παρά πρόσφατα, μετά από μια γενναία δωρεά που δημοσιοποιήθηκε φέρνοντας στο φως την ιστορία του.
Βαθειά ευαισθητοποιημένος από όσα έζησε στους δρόμους, ο πρώην άστεγος αποφάσισε να χαρίσει ένα μέρος από τα χρήματα σ΄ένα Κέντρο Αστέγων και δεν σκέφτεται να σταματήσει τις αγαθοεργίες του. Από παρίας -επαίτης έγινε δωρητής. Αφού εξόφλησε τα χρέη του και αγόρασε έπιπλα γι’ αυτόν και τα 3  παιδιά, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα Ίδρυμα Απεξάρτησης τοξικομανών και ένα άλλο για κακοποιημένες γυναίκες.
Homeless Hungarian man László Andraschek
Ο εκατομυριούχος πλέον, πρώην περιθωριακός, ήδη έχει κάνει δωρεά ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων του σε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην θεραπεία των  τοξικομανών και την προστασία των κακοποιημένων γυναικών.
“Δεν ξεχνάω από που έρχομαι”
O Θεός     μάλλον ήξερε γιατί του έδωσε τόσα πολλά χρήματα….
Πηγή: RTL 17 /02/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου