ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ… «Η πόλη μας αξίζει! Δάφνη-Υμηττός».

Αγαπητοί φίλοι, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αποδεχόμενος την 
πρόταση-πρόσκληση του δημάρχου Δάφνης-Υμηττού Μιχάλη Σταυριανουδάκη θα είμαι 
Υποψήφιος για το δημοτικό συμβούλιο με το συνδυασμό «Η πόλη μας αξίζει! Δάφνη-Υμηττός».


3 Συνημμένα αρχεία
 

 
Η πρόταση είχε γίνει ήδη από το περασμένο έτος, όταν παραμονές Χριστουγέννων, πήγαμε με το σύλλογο του τόπου καταγωγής μου που εδρεύει στη Δάφνη, να πούμε τα κάλαντα στον δήμαρχο, στους δημοτικούς συμβούλους και τους υπαλλήλους.
Εκεί μετά την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα όπου παιδιά του συλλόγου ερμήνευσαν το έθιμο με τα σαντούρια τους, ο κύριος Σταυριανουδάκης, γνωρίζοντας τη δουλειά μας και το ανιδιοτελές μας φιλότιμο για τον τόπο μας, τον πολιτισμό και τα ζητήματα αλληλεγγύης, μου έκανε την πρόταση-πρόσκληση έτσι ώστε να συμβάλλω και στα τοπικά θέματα πολιτισμού.
 
Είναι αλήθεια ότι δεν περίμενα κάτι ανάλογο και τόσο νωρίς από την ημερομηνία των εκλογών και αφού τον ευχαρίστησα για την τιμή, επιφυλάχθηκα να του απαντήσω…
 
Εξετάζοντας τα δεδομένα και αφού, πέρα της δικής μου γνώσης, έλαβα θετικές μαρτυρίες για το ήθος του από πολλούς πολίτες και δρώντες στην ευρύτερη περιοχή του ενιαίου δήμου αποφάσισα αρχές Μαρτίου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιό του, το οποίο μπορεί και εκφράζει διαφορετικούς πολιτικούς χώρους… την ώρα που σε πολλές άλλες περιπτώσεις, διαχρονικά, οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως μη όφειλαν, είναι ταυτόσημες με εναγκαλισμούς από κομματικούς φορείς και μηχανισμούς, χωρίς περιθώρια διαφορετικής έκφρασης και τοποθέτησης.
 
Το θεωρώ πρόκληση να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές σε μια περιοχή που δρω εθελοντικά μαζί με πολλούς άλλους συγχωριανούς μου τα τελευταία 15 χρόνια.
 
Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω και γω στην περιοχή «μπολιάζοντας» με περισσότερα «εργαλεία» και δυνατότητες όλα αυτά που με επιτυχία, καταφέραμε σε επίπεδο συλλόγου και τόπου, σε θέματα Πολιτισμού, Εθελοντισμού, Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος έτσι ώστε, να ριζώσουν βαθύτερα και για περισσότερους.
 
Είναι επίσης πρόκληση να διεκδικήσω τη ψήφο των πολιτών της Δάφνης και του Υμηττού, όταν και είναι γνωστό, δεν έχω αυτόματα και αυτονόητα «σίγουρες ψήφους», από τις επαγγελματικές μου συναναστροφές ή από τη δεξαμενή των συγχωριανών μας και συμπατριωτών μας ,οι οποίοι είναι ελάχιστοι στην ευρύτερη περιοχή.
 
Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι η πρόσκληση του δημάρχου δεν έχει να κάνει με τις πόσες ψήφους μπορώ να φέρω αλλά με την πρόταση που μπορώ να καταθέσω και το έργο που μπορώ να επιτελέσω.
 
Παραμένοντας ενεργός στην καθημερινότητα του συλλόγου μας, στον οποίο δεν έβαλα υποψηφιότητα τον Φεβρουάριο λόγω του ενδεχόμενου της εκλογικής καθόδου στο δήμο αλλά και για λόγους ανανέωσης και δραστηριοποίησης άλλων, ζητώ την κατανόησή σας αλλά και την υποστήριξή σας με τον καλό σας λόγο και τη μαρτυρία σας, για τον τρόπο με τον οποίο, όσοι με γνωρίζετε, λειτουργώ, χρόνια τώρα, σε ζητήματα συλλογικής-κοινής δράσης με γνώμονα την προσφορά και την ευθύνη.
 
Θέλω να ευχαριστήσω τις αρκετές προτάσεις υποψηφίων δημοτικών συνδυασμών από Ηλιούπολη και Λέσβο αλλά θα ήταν ανέντιμο και ανήθικο να ανταποκριθώ στα δελεαστικά ομολογουμένως καλέσματα, όταν είχα ήδη δεσμευθεί στην παραπάνω πρόταση.
 
Ειδικά για τη Λέσβο, για την οποία οι Λέσβιοι της Αττικής, μέσω της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων, με έχουν αντιπρόσωπό τους και αντιπρόεδρό τους από τον περασμένο Μάιο, κάτι που θα έπρεπε να εγκαταλείψω σε μια τέτοια υποψηφιότητα.
Επίσης θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο, ο άνθρωπος που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας διάσπασης του δήμου Λέσβου σε παραπάνω δήμους, να στοιχηθεί σε ψηφοδέλτιο για όλο το νησί.
 
Καλή διαδρομή και καλό, έντιμο αγώνα σε όλους τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα και να ευχηθώ, όπως το έκανα και το 2010, η διάθεση προσφοράς που επαινούμε και υπηρετούμε, να βρει γόνιμο έδαφος σε όλες τις διοικήσεις των δήμων και των περιφερειών και να διαδοθεί περισσότερο.
 
Νεκτάριος Βακάλης
 
Επιλογή Προσφοράς και Ευθύνης


ΠΗΓΗ : "  Νεκτάριος Βακάλης

politistikosnaftilos
@yahoo.gr  "

BLOGGER: Δεν ασχολούμαι με αναρτήσεις περί εκλογών ειδικότερα των υποψηφίων εντός Νομού για ευνόητους λόγους.
Η Αναφερόμενη ανάρτηση οφείλεται λόγω της σημερινής τεχνολογίας όπου κάνεις γνωστούς - φίλους χωρίς να τους γνωρίζεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου