ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 26-4-2014. ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VIDEO.

΄Οπως σε προηγούμενες αναρτήσεις σας είχα ενημερώσει ότι θα υπάρχουν και άλλες αναρτήσεις και στην τελευταία θα σας το γνωστοποιήσω αυτό το κάνω σήμερα με την παρούσα ανάρτηση όπου άφησα στο τέλος τις ωραίες στιγμές.  

Για όσους φίλους θέλουν να δουν τις προηγούμενες αναρτήσεις οι οποίες έχουν video μεγάλης διάρκειας  - φωτογραφίες μέσα από την κερκίδα όπου πραγματικά ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα μπορείτε να τις δείτε στην ετικέτα " ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ".


Δεν θα αναφερθώ καθόλου στα σημερινά άσχημα γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν την κάθε ποδοσφαιρική συνάντηση αλλά θα μείνω στον ωραίο ποδοσφαιρικό αγώνα του Τελικού στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Σε κάθε τελικό υπάρχει Νικητής και Ηττημένος  έτυχε αυτήν την φορά να ήταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όπου έδωσε την χαρά στους φιλάθλους του να πανηγυρίσουν εκείνο το βράδυ μετά την ομορφιά του Ποδοσφαίρου εκείνης της βραδιάς. 

Σκέφθηκα ότι σήμερα ήταν η κατάλληλη ημέρα να αναρτήσω αυτές τις ωραίες στιγμές που περάσαμε εκείνο το βράδυ για να ξεχαστούν λίγο τα άσχημα σημερινά γεγονότα.

Κάποιος-κάποιοι μπορεί να πουν πίσω θα κοιτάμε; πρέπει να πηγαίνουμε μπροστά, συμφωνώ, πρέπει όμως να κοιτάμε λίγο πίσω και να παίρνουμε σαν παράδειγμα τις ωραίες στιγμές. 



Αφιερώνω την ανάρτηση αυτή για να την ενθυμούνται οι φίλοι του  Παναθηναϊκού στους φίλους   και ειδικότερα στους  φίλους του όμορου Νομού που είμαστε παρέα και διασκεδάσαμε την απόκτηση του Κυπέλλου.


Η διασκέδαση ήταν στο μαγαζί " ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ " Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μαρίνου Αντύπα 62-66.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου