ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ VERSUS ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ... ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Και ξαφνικά, μετά το σύνδρομο του «Γουτεμβέργιου» μας προέκυψε το σύνδρομο του «Φιλέα Φόγκ». Και για να γίνουμε κατανοητοί ...
Αυτό το καλοκαίρι θέλουμε να κάνετε το γύρο του κόσμου με όλους τους δυνατούς τρόπους. Προφανώς ταξιδεύοντας. Αλλά και διαβάζοντας το μοναδικό σε ευρωπαικά δεδομένα βιβλίο των 288 σελίδων, με τα οργανωμένα μας ταξίδια που τιτλοφορείται «Ο γύρος του κόσμου σε 140 στιγμιότυπα». Και επειδή «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη», γιατί όχι και διασκεδάζοντας.


Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου με ένα μουσικό γύρο όλου του κόσμου. Μουσικοί ήχοι των  Bossa novaTraditional WestAfricanAfro beatJazz StandardsFunkSoulLatin από τα όργανα γνωστής πενταμελούς μουσικής μπάντας, θα πλημμυρίσουν την αίθουσα του 6ου ορόφου τουVersus Club και του εξαιρετικού μπαλκονιού του με θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.
Κρασάκι, μεζεδάκια και χορός θα αναλάβουν την τέρψη των υπόλοιπων αισθήσεων μας.
  
Μπορείτε να συμμετέχετε στη γιορτή του ταξιδευτή, δηλώνοντας απαραίτητα τη συμμετοχή σας, είτε για την Παρασκευή 13/6 είτε για το Σάββατο 14/6, καλώντας στο τηλ. 210 4101601 εσ. 123. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Η ώρα έναρξης και τις δύο βραδιές θα είναι 21:00 και η διεύθυνση του Versus Club είναι Λεωφόρος Συγγρού 61, κοντά στο σταθμό μετρό ΦΙΞ.
Εάν το ταξίδι και η διασκέδαση είναι το πάθος σουΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!

ΠΗΓΗ : "   Versus Travel Newsletter

 
newsletter@versus-travel.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου