ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΟ… ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ…!!!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: July 16, 2014 at 9:28 pm, Last Updated: 
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
Τραγικό τέλος βρήκε η ζωή ενός μικρού κοριτσιού στη Βρετανία, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, την ώρα που έτρεχε προς τον πατέρα της έπειτα από ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων.
Η 6χρονη Lara Fernandes-Pontes, από το South Oxhey, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Watford, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών.

«Το μικρό κορίτσι βρισκόταν στο πάρτι μιας φίλης της, υπήρχαν πολλά παιδιά γύρω. Η μητέρα της είχε πάει μέσα για να την πάρει, ενώ ο πατέρας της έμεινε έξω από το αυτοκίνητό του μαζί με κάτι άλλα παιδάκια, πιθανώς αδελφούς ή αδελφές της», ανέφερε γείτονας αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο στην άλλη πλευρά του δρόμου. Έτρεξε προς αυτόν ενθουσιασμένη και τότε χτυπήθηκε από ένα τζιπ. Ήταν τραγικό».
Η μητέρα του κοριτσιού που έκανε το πάρτι γενεθλίων δήλωσε συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν, αποκαλύπτοντας πως η οικογένειά της σκοπεύει να μετακομίσει ώστε να «ξεφύγει» από τις τρομακτικές αναμνήσεις.
«Ήταν η καλύτερη φίλη της κόρης μου και ήταν στο σπίτι μας συνέχεια. Κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα μου περιμένω να δω το πρόσωπό της. Ήταν όλο χαμογελαστή. Είμαι πολύ ταραγμένη», εκμυστηρεύτηκε…


stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου