ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πόντιος Αστροναύτης

-Ο Γιωρίκας μετά από 35 χρόνια υπηρεσίας στην ΝΑSA καλείται να συμμετάσχει σε επανδρωμένη αποστολή στο διάστημα.

-Όλο χαρά για την εκπλήρωση των ονείρων του ακούει τις οδηγίες από τον προϊστάμενο της αποστολής :
-Γιωρίκα η αποστολή είναι ΑΠΟΡΡΗΤΗ και σε αυτήν εκτός από εσένα θα συμμετέχει και μία Μαϊμού. Στην κονσόλα του σκάφους υπάρχουν δύο τηλέφωνα, ένα άσπρο και ένα κόκκινο, όταν χτυπάει το άσπρο θα το σηκώνει η Μαϊμού και όταν κτυπάει το κόκκινο θα το σηκώνεις εσύ για να σου δίνουμε οδηγίες για την αποστολή.
-Πράγματι μισή ώρα μετά την εκτόξευση κτυπάει το άσπρο τηλέφωνο, το σηκώνει η Μαϊμού ακούει τις οδηγίες, πατάει ένα κουμπί στρέφει ένα μοχλό και αποσυνδέεται το πρώτο διαμέρισμα καυσίμων.
-Απλές λειτουργίες σκέφτεται ο Γιωρίκας.
-Μετά από μία ώρα κτυπάει ξανά το άσπρο τηλέφωνο, το σηκώνει η Μαϊμού κρατάει κάποιες σημειώσεις, βάζει κάποια στοιχεία στον υπολογιστή, κατεβάζει δύο μοχλούς δεξιά και έναν αριστερά και το διαστημόπλοιο αφήνει ομαλά την στρατόσφαιρα.
-Απλές διαδικασίες, σκέφτεται ο Γιωρίκας και περιμένει την σειρά του για να εκπληρώσει το σημαντικό του έργο.
-Το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται αρκετές φορές με την Μαϊμού να έχει τον έλεγχο του σκάφους και τον Γιωρίκα να περιμένει την δική του σημαντική αποστολή.
-Τελικά μετά από δέκα ώρες πτήση κτυπάει το κόκκινο τηλέφωνο, περιχαρής ο Γιωρίκας σκέφτεται ότι επιτέλους ήρθε η ώρα να αποδείξει τις ικανότητες του, συμβάλλοντας στην επιτυχία της αποστολής και σηκώνει το τηλέφωνο.
-Γιωρίκα, του λέει ο προϊστάμενος της αποστολής, στο δεξί ντουλαπάκι έχει μπανάνες βγάλε δύο και τάισε την Μαϊμού.


ΠΗΓΗ : "  http://asteiakia.gr  " ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου