ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Δημιουργικότητα ή πρόκληση ανώμαλων καταστάσεων;

Κλείστε τα κλιματιστικά στις κλούβες γιατί προξενούν ... ηχορύπανση!
Είναι γεγονός, ότι με προσωπικές παρεμβάσεις του Διευθυντή της ΔΑΕΘ, μειώθηκαν εντυπωσιακά αυτό το Καλοκαίρι, τα οφειλόμενα ρεπό, πράγμα που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.


Με διαταγή της ΓΑΔΘ, από τον Ιούλιο μήνα έως τέλος Αυγούστου 2014 διατίθενται 14 Αστυνομικοί της ΥΜΕΤ καθημερινά για ενίσχυση του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Ελπίζουμε από τον Σεπτέμβριο που οι δυνάμεις της ΥΜΕΤ δεν θα παίρνουν ανάσα, η Γ.Α.Δ.Θ. να ενισχύσει την ΥΜΕΤ και όχι να περιμένουμε το Καλοκαίρι του επόμενου έτους, για να πάρουμε κανένα ρεπό.

Τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο 2014, με διαταγή της Γ.Α.Δ.Θ., διατέθηκε και δεύτερη διμοιρία ΥΜΕΤ στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης. 

Αυτή η εύκολη διάθεση των διμοιριών ερμηνεύεται από την Διοίκηση ως δημιουργικότητα. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι αυτές οι πρακτικές δημιουργούν ανώμαλες καταστάσεις και προκαλούν την επιβάρυνση της ψυχικής και σωματικής υγείας των Αστυνομικών που υπηρετούν στην Δ.Α.Ε.Θ.
Θα πρέπει η ηγεσία να γνωρίζει, ότι εάν συνεχίσει αυτή την τακτική και κυρίως εάν διαθέσει ξανά δεύτερη διμοιρία στα Δικαστήρια ή συναδέλφους σε διάφορα Τμήματα, τότε θα μας βρει απέναντι και θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά και ενώ η θερμοκρασία αυτές τις ημέρες του Αυγούστου αγγίζουν ή ξεπερνούν τους 40 βαθμούς υπό σκιά, αξιωματικός της ΔΑΕΘ εξέδωσε εντολή τα λεωφορεία που παραμένουν με τις διμοιρίες εντός αυτών στην ΔΑΕΘ και στο Τούρκικο Προξενείο, να έχουν κλειστά τα κλιματιστικά καθώς δημιουργούν …..ηχορύπανση!!!!  Τα ερωτήματα εύλογα. Ποια Υπηρεσία μέτρησε και με ποια μέθοδο την ηχορύπανση; Μετρήθηκαν οι θερμοκρασίες εντός των λεωφορείων με κλειστά κλιματιστικά; Ποιος θα έχει την ευθύνη σε περίπτωση θερμοπληξίας, καρδιακών ή εγκεφαλικών συμπτωμάτων στους συναδέλφους που βρίσκονται μέσα στα λεωφορεία με κλειστά κλιματιστικά; Καλούμε τον Διευθυντή την ΔΑΕΘ να ανακαλέσει αμέσως, αυτή την εντελώς παράλογη και ανθυγιεινή εντολή. 

Θεσσαλονίκη 16 Αυγούστου 2014.

DIMITRIS NEO









ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δημήτριος –Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Ιδρυτικό Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»


ΠΗΓΗ: dinamianagennisis.gr

ΠΗΓΗ : " http://www.policenet.gr/     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου