ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθησαν παπάς και παπαδιά με 220 κιλά χασίς!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma   " 

Posted: Οκτωβρίου 8, 2014 at 9:00 μμ, Last Updated: 
papas
Αυτό και αν είναι ανήκουστο! Παπάς και παπαδιά στο Ηράκλειο Κρήτης κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών. Και όταν λέμε εμπορία, όχι για 1 και 2 κιλά, αλλά για 220 ολόκληρα κιλάς χασίς!
Μια νύχτα, λοιπόν, στο κρατητήριο πέρασαν παπάς και παπαδιά, ενώ η κοινωνία του Ηρακλείου παραμένει ανάστατη.

Ο κατηγορούμενος, γνωστός στο Ηράκλειο και ως «παπα-Καλάσνικοφ», δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές, καθώς και στο παρελθόν είχε συλληφθεί, όταν είχε επιχειρήσει να απαγάγει έναν άνδρα με την απειλή Καλάσνικοφ!
Συγκεκριμένα, ο παπάς και η παπαδιά εμπλέκονται έμμεσα στην υπόθεση, καθώς αυτός που εντοπίστηκε στον Πειραιά, με τα 220 κιλά χασίς και με 120.000 ευρώ μετρητά, είναι ο αδελφός του παπά.
Ωστόσο, η οικογένεια έχει απασχολήσει πολλάκις κατά το παρελθόν τις αρχές. Έτσι, λοιπόν, εκτός από τα δύο αδέλφια, προσήχθη χθες και ο πατέρας του παπά, ενώ αναζητείται και άλλος ένας αδελφός.
Όλα αυτά στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Αστυνομίας στο νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή των Βοριζίων της Μεσαράς, αλλά και τα νότια του Ρεθύμνου, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα.
Αστυνομικοί της Δίωξης, της Ασφάλειας, των ΤΑΕ, της ΟΠΚΕ, αλλά και πάνοπλοι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών, συνεχίζουν τις έρευνες σε σπίτια, αποθήκες και ποιμνιοστάσια ατόμων που σχετίζονται με τον Κρητικό συλληφθέντα στην Αθήνα. Έρευνες γίνονται ακόμη και σε εκκλησίες.
Τι άλλο θα δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου