ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ: 37χρονος παντρεύεται 12χρονη και όλα αυτά στην «πολιτισμένη» Ευρώπη! (φωτο)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Οκτωβρίου 9, 2014 at 6:15 μμ, Last Updated: 
norbigia5
Είχαμε συνηθίσει να διαβάζουμε τέτοιες ειδήσεις μόνο στο απολίτιστο Ισλάμ,να που όμως γίνονται και στην «πολιτισμένη» Νορβηγία. Η είδηση και μόνο στο άκουσμα της σοκάρει… 37χρονος παντρεύεται ένα 12χρονο κοριτσάκι!!!

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο προσωπικό blog του κοριτσιού. «Γεια σας. Το όνομα μου είναι Thea και είμαι 12 ετών. Παντρεύομαι σε έναν μήνα!». Η είδηση, μαζί με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το κοριτσάκι, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν αναστάτωση και αντιδράσεις στη Νορβηγία, καθώς θα είναι ο πρώτος επίσημος παιδικός γάμος που θα γίνει στη χώρα!
Η τελετή αναμένεται να γίνει το προσεχές Σάββατο (11/10).
Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media με τα διαδικτυακά ντιμπέιτ να δίνουν και να παίρνουν. Ακόμα και η Αστυνομία και η Πρόνοια κινητοποιήθηκαν, προκειμένου να αποφευχθεί αυτός ο γάμος. Στόχος είναι να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη και να λάβει μέτρα άμεσα, ώστε να σταματήσει αυτή η τελετή πριν να είναι πολύ αργά.
Το πιο ειρωνικό, όμως, από όλα είναι ότι η ημερομηνία του γάμου συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα του ΟΗΕ για τα κορίτσια. Όπως τονίζεται, κάθε μέρα κάποιοι «κλέβουν» την αθωότητα 39.000 κοριτσιών παγκοσμίως…
Κατά πόσο ένα παιδί 12 χρονών είναι σε θέση να ξέρει αν και ποιον θέλει να παντρευτεί και να πάρει μια τόσο μεγάλη και καθοριστική απόφαση για όλη του τη ζωή;
Έτσι, λοιπόν, ζητείται από όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στην καμπάνια που διοργανώνεται στην ιστοσελίδα stoppbryllupet.no, δωρίζοντας τη φωνή του, αλλά και να ποστάρει κάτι σχετικό στο Facebook ή στο twitter, το οποίο θα δημοσιευθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου.
Προσέξτε το ύφος του κοριτσιού στις φωτογραφίες, σίγουρα δεν μοιάζει με αυτό μιας ευτυχισμένης μελλόνυμφης γυναίκας…
norbigianorbigia2 norbigia3norbigia4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου