ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Μωράκι επιβίωσε στο… παρά πέντε πριν την έκτρωση

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma  " 

Posted: Οκτωβρίου 10, 2014 at 9:43 μμ, Last Updated: 
Η περιπέτεια της μικρής Bella, που επιβίωσε, αν και γεννήθηκε 23 εβδομάδων, έκανε την μητέρα της να ζητήσει μείωση του ορίου της έκτρωσης!
Η γλυκιά Bella Davison, η οποία γεννήθηκε πρόωρα την 23η εμβδομάδα της κύησής της, αποτελεί το μικρό θαύμα των γονιών της!
Η Bella ζύγιζε μόλις 450 γραμμάρια, ενώ ο μέσος όρος βάρους των νεογέννητων κυμαίνεται από 2,5 έως 4,4 κιλά!Σε 11 εβδομάδες το βάρος της τετραπλασιάστηκε!
Το εκπληκτικό αυτό ταξίδι της, το οποίο κανονικά έπρεπε να έχει γίνει μέσα στην μήτρα, έκανε τη μητέρα της Vicky Jackson να ζητήσει τη μείωση του επιτρεπτού ορίου της έκτρωσης.
Η Vicky δήλωσε «Νομίζω ότι το όριο της άμβλωσης θα πρέπει να μειωθεί σημαντικά έως 10 εβδομάδες, εκτός βέβαια αν υπάρχει ιατρικός λόγος.  ΗBella είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα μωρά μπορούν να επιβιώσουν στις 23 εβδομάδες. Ίσως η κατάσταση πριν από 10 χρόνια να ήταν εντελώς διαφορετική, διότι τότε δεν υπήρχαν οι ιατρικές καινοτομίες που υπάρχουν σήμερα για να διατηρούν τα πρόωρα μωρά στη ζωή. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει».«Ξέρω γονείς που τα μωρά τους γεννήθηκαν σε 23 εβδομάδες και είναι σήμερα παιδιά και πηγαίνουν σχολείο.
Αυτό δείχνει ότι τα μωρά μπορούν να επιβιώσουν.»
Η περιπέτεια της Bella έχει προσελκύσει οπαδούς από όλο τον κόσμο, αφού η μητέρα της ξεκίνησε ένα blog σχετικά με τη γενναία μάχη της κόρης της.
Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου