ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Τα 10 πιο πολυτελή σαλέ του κόσμου

......ΒLOGER :  ΄Ετσι λίγο για να σας φτιάξω την διάθεση το να βλέπεις δεν πληρώνεις πολλά παρά μόνο μία συνδρομή στο internet. Απόλαυσέ τα εδώ τώρα και εάν πέσει το λαχείο πάρε και εμένα που σου έδωσα τις ιδέες.  

ΠΗΓΗ : "  http://www.e-daily.gr   " 

  • GOOGLE+
Τα 10 πιο πολυτελή σαλέ του κόσμου
Φιλόξενοι χώροι, υπέροχη διακόσμηση, απόλυτη πολυτέλεια! Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σαλέ στον κόσμο σας υποδέχονται, προσφέροντας σας το ιδανικό ορμητήριο για να απολαύσετε σκι και πολλές ακόμα χειμερινές δραστηριότητες.

Η Telegraph μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της πολυτελούς διαμονής!

Chalet Le Rocher, Val d'Isere, Γαλλία



Στην περιοχή Val d'Isere της Γαλλίας, το Chalet Le Rocher μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 άτομα σε επτά υπνοδωμάτια και διαθέτει εσωτερική πισίνα, υπαίθριο υδρομασάζ, γυμναστήριο και χαμάμ. Παρ' όλα αυτά, ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του είναι το τεράστιο καθιστικό του με το τζάκι.

Chalet One Oak, Combloux, Γαλλία


Το υπερπολυτελές Chalet One Oak παρουσιάστηκε στην αγορά το περασμένο έτος και βρίσκεται στο χωριό Combloux, κοντά στο Megeve της Γαλλίας. Η κατοικία έξι υπνοδωματίων μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα και παρέχει πολυτελείς υπηρεσίες, όπως τη διάθεση στους επισκέπτες του μιας Harley Davidson.



Τα γεύματα στο σαλέ περιλαμβάνουν gourmet δημιουργίες της παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας των Άλπεων.

Chalet Ormello, Courchevel, Γαλλικές Άλπεις



Στο θέρετρο Courchevel, το χιλίων τετραγωνικών μέτρων σαλέ Ormello διαθέτει πισίνα, αίθουσες μασάζ και κινηματογράφο.



Το εννέα υπνοδωματίων Ormello μπορεί να κοιμήσει έως 15 επισκέπτες, ενώ στο προσωπικό περιλαμβάνονται ιδιωτικός σεφ, concierge και οδηγός.

Les Chalet des Fermes de Marie, Megève, Γαλλία



Στο Megève της Γαλλίας, το Les Chalet des Fermes de Marie είναι ένα πέντε υπνοδωματίων, αλπικό σαλέ με το δικό του ιδιωτικό spa. Η κύρια κρεβατοκάμαρα καταλαμβάνει ολόκληρο το ισόγειο και προσφέρει μαγευτική θέα στη χιονισμένη φύση.

The Lodge, Verbier, Ελβετία



Στο Verbier της Ελβετίας, το The Lodge είναι ένα από τα ησυχαστήρια του Sir Richard Branson.



Καταλαμβάνοντας πέντε ορόφους, το σαλέ εννέα υπνοδωματίων διαθέτει 13 άτομα προσωπικό, συμπεριλαμβανομένου ενός υντονιστή, ενός θεραπευτή για spa και σεφ, που έχουν εκπαιδευτή από τον διάσημο Raymond Blanc και έχουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν ένα δείπνο για έως 18 επισκέπτες.

Chalet N, Oberlech, Αυστρία



Στο Oberlech, το Chalet N είναι ένα από τα πιο πολυτελή σαλέ για σκι στον κόσμο.Μπορεί να φιλοξενήσει 24 άτομα, τα οποία θα έχουν στη διάθεση τους ένα εξειδικευμένο προσωπικό, αλλά και μια τεράστια πισίνα, μια κάβα, έναν ολόκληρό όροφο spa και πολλές ακόμα πολυτελείς παροχές.

Chalet Edelweiss, Courchevel, Γαλλία



Χτισμένο το 2012, το Chalet Edelweiss στο Courchevel είναι ένα πολυτελές καταφύγιο οκτώ υπνοδωματίων, που απλώνονται σε επτά ορόφους. Το προσωπικό ου περιλαμβάνει δύο σεφ, δύο μπάτλερ, έναν προσωπικό βοηθό, μια σερβιτόρα, έναν μασέρ και έναν εκπαιδευτής σκι.



Η τραπεζαρία του είναι αρκετά ευρύχωρη για μεγάλες οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, ενώ για όσους θέλουν κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό, το σαλέ διαθέτει ακόμα και το δικό του νυχτερινό κέντρο.

Chalet Zermatt Peak, Zermatt, Ελβετία



Το σαλέ Zermatt Peak βρίσκεται, όπως ήταν αναμενόμενο, στο Zermatt της Ελβετίας. Μοιάζοντας περισσότερο με ένα ησυχαστήριο του Τζέιμς Μποντ, το τεράστιο αυτό κατάλυμα είναι διακοσμημένο με δάπεδα από ξύλο καρυδιάς, κρυστάλλινους πολυελαίους Murano, πολλαπλές σάουνες και high-end τεχνολογία.



Το εντυπωσιακό αυτό σαλέ μπορεί να φιλοξενήσει δέκα ενήλικες και έως τρία παιδιά.

Lodge ShL, Les 3 Vallées, Γαλλία



Στην περιοχή Les 3 Vallées στη Μεριμπέλ της Γαλλίας, το Lodge ShL απέχει μόλις 30 μέτρα από τις πίστες.



Στους φιλόξενους και ζεστούς εσωτερικούς του χώρους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εκλεκτά κρασιά από το καλά εφοδιασμένο κελάρι, να χαλαρώσουν στην πισίνα ή στο χαμάμ και να περάσουν το βράδυ τους σε ένα από τα επτά υπνοδωμάτια.

Alpine Estate, Verbier, Ελβετία



Μια ακόμα νέα προσθήκη στις πολυτελείς χειμερινές προτάσεις διαμονής, το Alpine Estate αποτελείται από δύο σαλέ ή και τρία, αν οι επισκέπτες επιθυμούν να φιλοξενήσουν το δικό τους προσωπικό. Με δυνατότητα φιλοξενίας έως 20 ατόμων, το ορεινό αυτό καταφύγιο περιλαμβάνει ακόμα spa, δύο πισίνες, δύο κελάρια και σινεμά.


Περισσότερα: Τα 10 πιο πολυτελή σαλέ του κόσμου | E-Radio.gr Daily 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου