ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΞΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γιάτρευαν την ...τσέπη τους

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΕΞΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Γιάτρευαν την ...τσέπη τους
ethnos
    Την τσέπη τους ...γιάτρευαν έξι γιατροί και πρώην διοικητικός διευθυντής νοσοκομείου της Σάμου, αφού μετά από έρευνα τηςΟικονομικής Αστυνομίας, βρέθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 2,7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία αποκτήθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 2005-2011.
    Η έρευνα αφορούσε σε έξι γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων καιέναν πρώην διοικητικό Διευθυντή του Νοσοκομείου για διαφθορά,κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, καθώς και αδικαιολόγητου πλουτισμού.
    Διαπιστώθηκε αναντιστοιχία μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων και των τραπεζικών τους καταθέσεων, που ξεπερνά το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για το χρονικό διάστημα 2005-2011
    Στο πλαίσιο της πολύμηνης έρευνας εξετάστηκε μεγάλος αριθμός φορολογικών και τραπεζικών δεδομένων, ενώ πραγματοποιήθηκε άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου για τα εν λόγω φυσικά πρόσωπα.
    Από την ανάλυση και επεξεργασία των διαθέσιμων τραπεζικών και φορολογικών δεδομένων, προέκυψε αναντιστοιχία μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων και των πραγματοποιούμενων τραπεζικών καταθέσεων στους λογαριασμούς τους.
    Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι οι τραπεζικές καταθέσεις, που πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τους, υπερβαίνουν το σύνολο των δηλωθέντων εισοδημάτων.
    Πιο αναλυτικά, η αναντιστοιχία, όπως προέκυψε, ξεπερνά το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ συνάγεται ότι απέκρυψαν εισοδήματα διαπράττοντας με αυτόν τον τρόπο εκτεταμένη φοροδιαφυγή.
    Για το σύνολο των αποτελεσμάτων της έρευνας, τα οποία παρατέθηκαν σε σχετική «Έκθεση Παράθεσης Φορολογικών και Τραπεζικών Δεδομένων», ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, καθώς επίσης και η αρμόδια Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.) για τη διενέργεια περαιτέρω εκτεταμένου φορολογικού ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου