ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Επίδομα Εξομάλυνσης Μισθολογικών Διαφορών

Κατόπιν οδηγιών από τη ΓΕΣ/ΔΟΙ ενημερώθηκαν τα στελέχη για την ευνοϊκή ρύθµιση της αναδροµικής χορήγησης, από 1-8-2012, του προσαυξηµένου επιδόµατος εξοµάλυνσης µισθολογικών διαφορών. 
Τα στελέχη που εµπίπτουν στους δικαιούχους της αναδροµικής χορήγησης του προσαυξηµένου επιδόµατος εξοµάλυνσης µισθολογικών διαφορών θα πρέπει να υποβάλλουν Ατομικές Υπηρεσιακές Αναφορές, µέσω των Μονάδων τους, στα ΚΤΣ-ΚΤΕΘ υπαγωγής τους, όπου θα αιτούνται αυτή.
Στη συνέχεια από τα ΚΤΣ - ΚΤΕΘ υπαγωγής θα δοθεί μεταβολή σε μια από τις επόμενες μισθοδοσίες και στη μισθοδοσία που θα υλοποιηθεί θα καταβληθεί το σύνολο αυτής της αναδρομικής διαφοράς.
 Δικαιούχοι αναδρομικής χορήγησης επιδόµατος εξοµάλυνσης µισθολογικών διαφορών
Σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν.4307/2014 δικαιούνται, από 1-8-2012, της χορήγησης προσαυξηµένου επιδόµατος εξοµάλυνσης µισθολογικών διαφορών (λόγω ύπαρξης προστατευόµενων µελών - τέκνων) και οι δύο σύζυγοι που αµείβονται µε βάση το ειδικό µισθολόγιο του ένστολου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάµεων και των Σωµάτων Ασφαλείας.

Κατεβάστε το συνημμένο Υπόδειγμα Ατομικής Αναφοράς για την αίτηση χορήγησης του επιδόματος εξομάλυνσης μισθολογικών διαφορών 
Attachments:
Download this file (ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΓΙΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ.doc)ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗΣ[ ]30 kB
ΠΗΓΗ : "  http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου