ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Κανονικά ο διαγωνισμός για τους υδρογονάναθρακες στη Δυτική Ελλάδα


Posted: Φεβρουαρίου 3, 2015 at 11:17 μμ, Last Updated: 
Κανονικά ο διαγωνισμός για τους υδρογονάναθρακες στη Δυτική Ελλάδα
Κανονικά θα προχωρήσει ο διαγωνισμός για την παραχώρηση τριών οικοπέδων στη Δυτική Ελλάδα για έρευνα υδρογονανθράκων η προθεσμία του οποίου έληγε την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το capital.gr, σήμερα συναντήθηκε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας Π. Λαφαζάνης με την επικεφαλής της ΕΔΕΥ (δημόσια αρχή για τους υδρογονάνθρακες), Σοφία Σταματάκη και στη συνάντηση ο υπουργός ενημέρωσε την κ. Σταματάκη ότι δεν θα υπάρξει καμία πολιτική παρέμβαση στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για την παραχώρηση των τριών οικοπέδων σε Άρτα-Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία, Βορειοδυτικη Πελοπόννησο.
Στην ίδια συνάντηση, πάντως, ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει επανεξέταση του μεγάλου γύρου παραχωρήσεων στο πλαίσιο του εθνικού συμφέροντος για τη μεγιστοποίηση του εθνικού αποτελέσματος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει παράταση στην προθεσμία του διαγωνισμού που έληγε στις 14 Μαΐου, καθώς και αλλαγή των όρων.


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%b3.html#ixzz3R4gas3Nn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου