ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Τέως ασφαλισμένοι του ΟΠΑΔ :ενημερωθείτε εαν έχετε ασφαλιστική ικανότητα

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Επίσης μετά από συλλογή πληροφοριών από πολλές πηγές και ψάξιμο είδα ότι το πρόβλημα με τη θεώρηση των βιβλιαρίων στο ΙΚΑ είναι με τα έμμεσα ασφαλισμένα μέλη (σε εμένα με τα παιδιά που είναι φοιτητές) Για περισσότερα πατήστε εδώ και ακολουθείστε τις οδηγίες
PDFΕκτύπωσηE-mail
Βιβλίο Μελών Άρθρα Μελών
Συντάχθηκε απο τον/την Γιαννης Αντωνιάδης   
Σάββατο, 14 Φεβρουάριος 2015 18:26

TRK055Μετά την ένταξη του τ. Ο.Π.Α.Δ. στo IKA-ETAM και με γνώμονα αφενός την αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών του προς τους πολίτες και αφετέρου τον περιορισμό της επισκεψιμότητας στα Υποκαταστήματα του, το Ι.Κ.Α. παρέχει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ.-Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) που διαθέτουν, λόγω της ενσωμάτωσης τους στο Μητρώο Ασφαλισμένων του Ιδρύματος.

Πατήστε εδώ για είσοδο στην Υπηρεσία Αναζήτηση Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου(ΑΜΑ) ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για τους ασφαλισμένους του τ. Ο.Π.Α.Δ. - Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.

Στη συνέχεια και αφού αναγραψετε-συγκρατήσετε τον μοναδιαίο σας Α.Μ.Α. απαιτείται η καταχώρηση:του Αριθμού Μητρώου Ασφαλισμένου (Α.Μ.Α.),του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) εδω για είσοδο στην Υπηρεσία - Ασφαλιστική Ικανότητα και εκτύπωσης της οικείας βεβαίωσεως.Εκεί θα διαπιστώσετε εαν  απαιτείται η θεώρηση των βιβλιαρίων των προστατευομένων μελών (έμμεσα μέλη) της οικογενείας σας, έως 28/2/2015.
Για εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και παραλαβή κλειδαρίθμου, χωρίς την παρουσία στο αρμόδιο υποκατάστημα, απαιτειται κατ αρχάς, η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, δηλώνοντας τους κωδικούς πρόσβασης (username και password) που ήδη διαθέτετε ως χρήστης των υπηρεσιών του TAXISNET, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής υπηρεσίας για την πιστοποίηση σας. ΕΔΩ. 
Στη συνέχεια και στη στήλη αριστερά , επιλέγουμε Εγγραφή χρήστη, στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε για πρώτη φορά στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Πιστοποίησης. Με το πέρας της διαδικασίας θα εμφανιστούν στην οθόνη τα στοιχεία εγγραφής σας. Τα στοιχεία μπορείτε να τα εκτυπώσετε.Εκει θα βρειτε και τον κλειδάριθμο σας, για Ενεργοποίηση χρήστη ΕΔΩ με εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης που επιλέξατε και του κλειδάριθμου που σας αποδόθηκε.
Γ.Αντωνιάδης

ΠΗΓΗ : "  http://apofoitoissas.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου