ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015

ΥΦΕΘΑ Ν. Τόσκας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να αποκαταστήσουμε πλήρως την κατάσταση»

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΥΦΕΘΑ Ν. Τόσκας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα και να αποκαταστήσουμε πλήρως την κατάσταση»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κος Νίκος Τόσκας, στην πρώτη ερώτηση που του έγινε, σχετικά με το εάν το ΥΠΕΘΑ έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση του μισθολογίου των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε... αυτολεξεί τα παρακάτω:


«Είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες που έχουμε στο Υπουργείο Άμυνας. Οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν στις ακριτικές περιοχές και οι οποίοι δεν έχουν μόνιμες κατοικίες, κάθε δύο χρόνια αλλάζουν, πληρώνουν νοίκι, έχουν αυξημένες ανάγκες, σπουδάζουν τα παιδιά τους αλλού, έπρεπε να τους τονώσουμε, με το ελάχιστο αυτό που μπορούμε αυτή τη στιγμή για να νοιώσουν ότι το ηθικό τους ανεβαίνει, να νοιώσουν ότι το Κράτος τους δίνει σημασία. Και η Κυβέρνηση για να ξεκινήσουμε, για να βελτιώσουμε την κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις, ξεκινάει από το ηθικό πάντα. Γι΄ αυτό ήταν το πρώτο μέτρο».

Στην δεύτερη ερώτηση, εάν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, θα έχουν πλήρη αποκατάσταση των αποδοχών τους δήλωσε επίσης αυτολεξεί:

«Κανένας δεν έχει την ψευδαίσθηση και δεν μπορεί, θα ήτανε παράλογο να πούμε ότι, θα πάμε στα δεδομένα του 2009. Γίνεται μια προσπάθεια στους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι, πρώην συνάδελφοί μου, οι οποίοι πετάνε αεροπλάνο με 900 ευρώ, οι οποίοι θαλασσοδέρνονται με 900 ευρώ, ή ζούνε μέσα στη λάσπη και στα άρματα και στη μουτζούρα με 900 ευρώ, να βελτιωθεί λίγο η κατάστασή τους».
«Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα».
«Δεν μπορούμε να αποκαταστήσουμε πλήρως την κατάσταση».
«Κάνουμε ότι μπορούμε»
.


Είναι πράγματι γεγονός, ότι θαύματα δεν γίνονται.

Εμείς όμως δεν ζητάμε θαύματα, Δικαιοσύνη ζητάμε, αποκατάσταση των παράνομων, αντισυνταγματικών και στοχευμένων αδικιών ζητάμε και ο Κος Υφυπουργός δεν αναφέρθηκε καθόλου σ΄αυτό το θέμα.

Ας βγάλει ο καθένας μας τα συμπεράσματά του...... 
Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου