ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Προβολή της Κεφαλονιάς στο TV100

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

16/02/2015
Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή Free Fall του τηλεοπτικού σταθμού TV 100 της Θεσσαλονίκης, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος παραχώρησε συνέντευξη, μέσω Skype, στο δημοσιογράφο κ.Κώστα Μάντζιο.

Θέμα της συνέντευξης ήταν η τουριστική προβολή της Κεφαλονιάς στην Β.Ελλάδα, ένα χρόνο μετά τους περσυνούς δίδυμους Σεισμούς, με σκοπό την περαιτέρω διέγερση του ενδιαφέροντος επισκεψιμότητας κατά την επερχόμενη τουριστική περίοδο.  
Αυτός είναι ο τρίτος χρόνος τηλεοπτικής προβολής της δημοφιλούς εκπομπής, που ξεκίνησε ραδιοφωνικά το 2000 και εξακολουθεί να μεταδίδεται μέχρι και σήμερα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, έχοντας μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και ακροαματικότητας, αντίστοιχα.
Στην εκπομπή παίρνουν μέρος εκτός από τον κ.Κώστα Μάντζιο και οι κ.Ινέσσα Αζοϊδου, κ.Γιώργος Κουρουτζίδης, κ.Σαββίνα Ρωμανού και κ.Στέλιος Τζιουβάκας.
Η Δημοσιογραφική Ομάδα του καναλιού είχε πραγματοποιήσει τηλεοπτικά γυρίσματα στην Κεφαλονιά κατά το τριήμερο 21 έως 23 Αυγούστου 2014, με σκοπό την προβολή του Νησιού μέσα από τις καθημερινές εκπομπές τους.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τόσο τα Στελέχη της εκπομπής για την ευγένειά τους να προβάλουν την Κεφαλονιά όσο και το Δημοσιογράφο κ.Μιχάλη Ανδρεαδάκη, ο οποίος πρόθυμα φρόντισε τις τεχνικές λεπτομέρειες της σύνδεσης και προσκάλεσε τους Φίλους Δημοσιογράφους να ξαναεπισκεφθούν σύντομα το πανέμορφο Νησί μας.


ΠΗΓΗ : "  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου