ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Τα 15 πιο «καθαρά» τρόφιμα, χωρίς φυτοφάρμακα!


Posted: Μαρτίου 3, 2015 at 10:45 πμ, Last Updated: 
Ένας από τους τρόπους για να αποφύγουμε τα τοξικά υπολείμματα είναι να προτιμήσουμε φρούτα και λαχανικά οργανικής καλλιέργειας. Όμως, για τις περιπτώσεις που τα βιολογικά είναι είτε πολύ ακριβά είτε δεν υπάρχουν η αμερικανική ΜΚΟ Environmental Working Group κατάρτισε μια “Καθαρή Δεκαπεντάδα Τροφίμων” στην οποία περιλαμβάνονται τα φρούτα και τα λαχανικά συμβατικής καλλιέργειας που συγκεντρώνουν τις χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης από τοξικές ουσίες και είναι η εξής:

1. Αβοκάντο 2. Γλυκό καλαμπόκι 3. Ανανάς 4. Λάχανο 5. Κατεψυγμένος αρακάς 6. Κρεμμύδια 7. Σπαράγγια 8. Μάνγκο 9. Παπάγια 10. Ακτινίδιο 11. Μελιτζάνα 12. Γκρέιπφρουτ 13. Πεπόνι 14. Κουνουπίδι 15. Γλυκοπατάτα
perierga.gr 


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/03/%cf%84%ce%b1-15-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%ac-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%cf%86%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%ac.html#ixzz3Tcibl8nT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου