ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η Κεφαλονιά ευχαρίστησε το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

05/03/2015
Την Τιμητική Πλακέτα του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων προσέφερε ο Αρχηγός του Συστήματος στη Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς, για την άψογη συνεργασία Δήμου και Ναυτοπροσκόπων στο διάστημα της πενταετούς λειτουργίας των.

Σε μία όμορφη  εορταστική Εκδήλωση, που οργάνωσαν με επιτυχία την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 οι Ναυτοπρόσκοποι του Αργοστολίου, ενημέρωσαν το προσκεκλημένο κοινό για τις δραστηριότητες του Συστήματος με σύγχρονα εποπτικά μέσα, τόσο για την ιστορική περίοδο 1945 – 1974 , όσο και την πρόσφατη επαναδραστηριοποίηση τους.
Την Τιμητική Πλακέτα παρέλαβε, αφού ευχαρίστησε για την μεγάλη τιμή εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος.
Την Εκδήλωση, που παρουσίασαν ο κ.Στέλιος Ρετσίλας ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και ο Αρχηγός του Συστήματος κ.Γιάννης Δρακάτος, τίμησαν εκπρόσωποι των Αρχών και πλήθος κόσμου.
Τέλος, η βράβευση των παλαιών Προσκόπων από τους νεωτέρους επιβεβαιώνει τη διαχρονική σύνδεση των γενεών στη συνέχεια των ιδεών της προσκοπικής αποστολής.

ΠΗΓΗ : " ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου