ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ομολόγησε τον φόνο του προαγωγού της: «Έβγαλα το μαχαίρι για να γλιτώσω τα μαρτύρια»

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    "  

Ομολόγησε τον φόνο του προαγωγού της: «Έβγαλα το μαχαίρι για να γλιτώσω τα μαρτύρια»
Ένας μαστραπάς λιγώτερος……
newsbeast.gr
    Η σύλληψη της 24χρονης το Σάββατο, η οποία σκότωσε τον πρώην φίλο και προαγωγό της το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίουστις Αχαρνές (Μενίδι), ανοίγει έναν νέο κύκλο μίας ιστορίας που έχει μόνο θύματα...
    Ο 33χρονος, που είχε καταγωγή από την Αμαλιάδα Ηλείας, είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, βραδινές ώρες της 4-2-2015, έξω από την περίφραξη του νεκροταφείου Αχαρνών, με τραύματα στο σώμα του που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο. Την υπόθεση ανέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ύστερα από έρευνα, που συμπεριλάμβανε και άρση τηλεφωνικού απορρήτου των κλήσεων του θύματος, οι αξιωματικοί εντόπισαν την 24χρονη, η οποία ομολόγησε το έγκλημά της.
    «Ήμασταν ζευγάρι για δύο χρόνια. Με εξωθούσε στην πορνεία. Και δεν ήμουν μόνο εγώ. Βίασε τις δύο αδελφές μου για να κάνει το ίδιο και με αυτές» φέρεται να είπε η 24χρονη στην αστυνομία, σύμφωνα με το «Έθνος».
    Όπως ισχυρίστηκε, εκείνη τη νύχτα, ο 33χρονος είχε επικοινωνήσει μαζί της για να συναντηθούν κοντά στο νεκροταφείο. Η κοπέλα πήγε με την προσδοκία ότι εκείνος θα της ζητήσει συγνώμη και πως θα τελείωνε το μαρτύριό της με την «αναγκαστική» εκπόρνευσή της. Ωστόσο, επειδή φοβόταν, είχε μαζί της ένα μαχαίρι.
    Στο ραντεβού τους, ο 33χρονος όχι μόνο δεν απολογήθηκε, αλλά της είπε ότι είχε κλείσει ακόμη ένα ερωτικό ραντεβού γιατί είχε ανάγκη από χρήματα. Ακολούθησε λογομαχία. Η ψυχολογική πίεση, οι απειλές, καθώς και η επιθετική κίνηση εναντίον της, προκάλεσε τη δική της αντίδραση, υποστήριξε η 24χρονη, η οποία έβγαλε το μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά τραύματα στο στήθος και στην κοιλιά του θύματος.
    Τον 33χρονο εντόπισαν περαστικοί και περίοικοι λίγη ώρα αργότερα. Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε κοντινή απόσταση από το θύμα εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου  εντοπίστηκαν οι τελευταίες κλήσεις και η συχνή επικοινωνία με την 24χρονη κοπέλα, η οποία στο πλαίσιο της ανάκρισης ομολόγησε την ανθρωποκτονία και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.
    Σε βάρος της 24χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ενώ χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου