ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Τρόφιμα από την ΑΒ Βασιλόπουλος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2.6.15 | 
 Η ΑΒ Βασιλόπουλος διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά, την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Η ενέργεια αυτή, που έχει καθιερωθεί, πλέον, στη συνείδηση των εργαζομένων της εταιρείας, περιλαμβάνει δράσεις οι οποίες εστιάζουν στον Άνθρωπο, στοχεύοντας στην ενίσχυση της συλλογικότητας και της προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Όπως κάθε χρόνο και με τους εργαζόμενους «πρωταγωνιστές», έτσι και φέτος, κάθε κατάστημα, αποθήκη και διεύθυνση επιλέξε τη δράση και το φορέα που θέλει να υποστηρίξει.
Φέτος το κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ναύπλιο επέλεξε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου  Ναυπλιέων. Ο Διευθυντης του καταστήματος Ναυπλίου κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης παρέδωσε ποσότητα τροφίμων, στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε το πρωί της Τρίτης 2 Ιουνίου 2015 στο κατάστημα Ναυπλίου.Ο κ.Μπαρού ευχαρίστησε μέσω του Διευθυντή του καταστήματος όλους τους εργαζόμενους και την εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος για την ευαισθητοποίηση τους και την βοήθεια προς τους δοκιμαζώμενους συμπολίτες μας.
Σε αυτό το πνεύμα εθελοντισμού, μέσω της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της συνεργασίας, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να υποστηρίζει δράσεις με επιδίωξη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί τους εργαζομένους της προκειμένου να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου